Er du sliten, Balotelli?

Spissen har blitt fortalt at han må ta ansvar mot England.

LAT: Mario Balotelli var tilsynelatende den eneste spilleren som ikke tok pushups da Italia hadde trening. Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI/NTB scanpix
LAT: Mario Balotelli var tilsynelatende den eneste spilleren som ikke tok pushups da Italia hadde trening. Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI/NTB scanpixVis mer

Følg Tsjekkia-Portugal i vårt livestudio fra 20.45!

(Dagbladet): Mario Balotelli blir ofte omtalt som en leken klovn, og på gårsdagens trening med det italienske landslaget var spilleren stort sett i godt humør. Han lekte og fleipet med lagkameratene, og selv cornerflagget fikk ikke fred fra stjernen.

Mario Balotelli er kjent for å være en skikkelig humørspiller, noe de engelske gutta som spiller sammen med spissen i Premier League vet godt. Nå advares Balotelli før møtet med engelskmennene som ventes å gjør hva de kan for å irritere 21-åringen slik at han mister besinnelsen.

James Milner spiller sammen med Mario Balotelli i Manchester City, og midtbanespilleren innrømmer at de engelske spillerne kan komme til å "småerte" italieneren i kvartfinalen.

LEKTE SEG: Mario Balotelli så ut til å bry seg mer om cornerflagget enn treningsinstruksene. Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI/NTB scanpix
LEKTE SEG: Mario Balotelli så ut til å bry seg mer om cornerflagget enn treningsinstruksene. Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI/NTB scanpix Vis mer

- Han er en trussel. Det er to Marioer. Den ene møter opp til trening av og til og er litt kald og ikke så interessert. De andre gangene vil han virkelig, og jeg er sikker på at han vil mot England, sier Milner til Sky Sports.

Akkurat dette ble illustrert på gårsdagens trening da Mario Balotelli tilsynelatende ikke orket å ta pushups som du kan se på bildet over. Spørsmålet er om det er «late Balotelli» eller «Super Mario» som viser seg i kvartfinalen mot England.

Må ta ansvar Daniele De Rossi er full av beundring for sin landsmann, men sier samtidig at han må ta ansvar.

- Han er gammel nok til å ta ansvar for å bli behandlet som de andre spillerne i gruppa. Mario kan ødelegge for ethvert lag. Han er en fantastisk ung spiller. Det er mange snakk om skandaler rundt ham fordi han er så god, men det som betyr noe er å score mål, sier lagkamerat Daniele De Rossi ifølge The Guardian.

Daniele De Rossi er en mann som vet hva han snakker om i dette tilfellet. Da han var på samme alder som Mario Balotelli dro han til VM i 2006 sammen med Italia. Under mesterskapet ga han Brian McBride fra USA en albue i ansiktet som resulterte i et rødt kort for De Rossi.