- Er ennå ikke i formen der jeg kan si «ingen kan slå meg»

Showmannen Bolt tør ikke være helt seg selv.

SPILL FOR GALLERIET: Det nærmeste Usain Bolt kom å feire seier og banerekord på Bislett, var å møte opp i VIP-teltet for å spille noen plater for syns skyld. Den lynraske jamaicaneren holder nemlig igjen til han føler han har full kontroll. Foto: AFP PHOTO / DANIEL SANNUM LAUTEN /NTB scanpix
SPILL FOR GALLERIET: Det nærmeste Usain Bolt kom å feire seier og banerekord på Bislett, var å møte opp i VIP-teltet for å spille noen plater for syns skyld. Den lynraske jamaicaneren holder nemlig igjen til han føler han har full kontroll. Foto: AFP PHOTO / DANIEL SANNUM LAUTEN /NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT STADION (Dagbladet): Usain Bolt (25) ga Bislett-publikummet valuta for pengene i form av den raskeste 100 meteren i lovlig vind på norsk jord noensinne.

Likevel var det en noe nedtonet utgave av showmannen som for fire år siden ga en samlet friidrettsverden hakeslepp ved å klokke inn på 9,69 med åpen lisse og armene i seierspositur fra 80 meter og inn under 100 meter-finalen i Beijing-OL etter en oppladning som besto av å sove til langt på dag med påfølgende nuggets-lunsj på McDonald's.

Fjorårets VM-finale i Daegu viste at selv ikke den beste er ufeilbarlig da Bolt spratt opp av startblokkene før startskuddet gikk og ble disket i et av de største antiklimaksene i internasjonal friidrett noensinne.

Mer seriøs Etter å ha stormet inn på 9,79 på Bislett - den nest beste tiden i år - gir han tydelig uttrykk for at han ikke har tenkt til å slappe av og slurve med detaljene når de to individuelle gullmedaljene fra 2008 skal forsvares i London.

- Jeg har blitt mer seriøs, men det er hovedsaklig denne sesongen. Jeg vil bare gjøre alt riktig, og når jeg har gjort det, kan jeg slappe av og være meg selv igjen. Akkurat nå er det imidlertid en del ting som jeg må jobbe med før jeg har kontroll, sier Bolt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer