Er Falcao to år eldre enn hva spilleren selv hevder?

Det mener colombiansk tv-stasjon.

27 ELLER 29? Radamel Falcao kan være i trøbbel etter at en colombiansk tv-stasjon har funnet dokumenter som viser at spilleren er to år eldre enn hva som er antatt. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB Scanpix
27 ELLER 29? Radamel Falcao kan være i trøbbel etter at en colombiansk tv-stasjon har funnet dokumenter som viser at spilleren er to år eldre enn hva som er antatt. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Er Monacos nysignering Radamel Falcao to år eldre enn først antatt?

Det spørsmålet stiller nok den franske klubben seg etter rapporter om at stjernespilleren skal være 29 år, og ikke 27 år slik det står på FIFAs offisielle registrering.

Det er den colombianske tv-stasjonen Noticias Uno som i forgårs hadde et innslag hvor spørsmålet ble stilt. Tv-stasjonen har fått tilgang til dokumenter som viser at spissen er født 10. februar 1984, og ikke 10. februar 1986.

Falcao skal også ha gått på grunnskole i Colombia som femåring, på en skole som ikke eksisterte i 1991 da han etter de offisielle papirene skal ha vært fem år gammel. I tillegg er det skole-dokumenter som viser at han ble født i San Martin, og ikke i Bogota, sammen med et bilde av det som skal være en fem år gammel Radamel Falcao. Dokumentene kan du se på Daily Mail.

Misforståelse Faren til Falcao hevder det hele er en misforståelse, og at sønnen er 27 år gammel. Reportere har også klart å få tak i bestemora, som bekrefter at han er født 10. februar, men som har vanskelig for å huske hvilket år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer