Er Gamst\'n verd 100 millioner?

Du bestemmer i Manager 2006. Meld deg på!

• Hvordan blir jeg med? Klikk her!

(Dagbladet.no): Igjen gir Dagbladet.no deg originalen. Manager 2006 er tilbake, for sjuende år på rad.

I år har du 1000 000 000 kroner - én milliard kroner - å bruke på 15 spillere og én assistent.

Målet er å samle mest mulig poeng i hver eneste runde i Premier League. Den som plukker mest poeng totalt fram til 7. mai neste år kåres til årets manager.

Pengene rekker ikke til å kjøpe hele Chelsea, Manchester United eller Arsenal, men det skal være nok til mange godbiter blandt stjernene.


Det er din kløkt som avgjør. Synes du Morten Gamst Pedersen passer inn på akkurat ditt lag, bruker du 100 mill. kroner på Rovers-vingen.

Tror du John Arne Riise gir mer valuta for samme pengesum? Da kjøper du ham i stedet.

Eller kanskje er Azar Karadas et røverkjøp til 50 mill. kroner?

100 MILLIONER: Morten Gamst Pedersen rangeres som den beste midtbanespilleren i Blackburn. Her mot Sverige for Norge. Foto: Scanpix
100 MILLIONER: Morten Gamst Pedersen rangeres som den beste midtbanespilleren i Blackburn. Her mot Sverige for Norge. Foto: Scanpix Vis mer

Kan du mye om engelsk fotball, er det stor sannsynlighet for at nettopp du gjør gode kjøp som gjør pengebingen din enda større.

Lag din egen liga

Du avgjør, når du plukker ut 11 spillere til laget og fire som sitter på benken. Scorer dine menn, eller belønnes med BB- og gode poeng på børsen, ligger du meget godt an til en topplass.

Vinner din managerassistent i sin klubb, for eksempel Mark Hughes i Blackburn, får du enda flere poeng i runden.

Konkurrer med venner, familie eller arbeidskollegaer i din egen liga, eller gå for hovedpremien som er Dagbladets egen MP3-spiller med radio.

Det er snakk om ti måneder med fotballmoro, og det koster ikke all verden heller. Du må melde deg inn i Dagbladet.no Pluss.

82 øre per dag

Men da sikrer du deg også tilgang til blant annet Mitt Drømmelag, Dagbladets nyttige tekstarkiv og vennetjenesten Blink Pluss.

DYREST AV ALLE: Arsenal-kaptein Thierry Henry er den spilleren som koster aller mest i Manager 2006. Foto: Scanpix/Reuters
DYREST AV ALLE: Arsenal-kaptein Thierry Henry er den spilleren som koster aller mest i Manager 2006. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

For 14 dager betaler du bare 19 kroner. Hvis velger abonnement på ett år blir utgiftene bare drøyt 80 øre per dag.

Og da er én gratis sms-melding inkludert i hver eneste runde fram til mai.

• Hvordan blir jeg med? Klikk her!

DU KJØPER OG SELGER: Slik kan laget ditt se ut inne i Manager 2006.
50 MILLIONER: Azar Karadas kan bli en hit for mange managere, dersom han blir fast på Portsmouth. Her i treningskamp mot Inter.