- Er han god? Jeg tror ikke han er bra nok, han er bortkastede penger

United-stjernene er også opptatt av få med seg overgangsnyheter.

FØLGER MED: Rio Ferdinand forteller at Manchester United-spillerne også leser om rykter i aviser og sosiale medier.  Foto: REUTERS/Kyodo/NTB Scanpix
FØLGER MED: Rio Ferdinand forteller at Manchester United-spillerne også leser om rykter i aviser og sosiale medier. Foto: REUTERS/Kyodo/NTB ScanpixVis mer

Ifølge Rio Ferdinand diskuterer Manchester United-spillerne overgangsrykter vel så mye som fansen.

Sommeren er den tiden av året der overgangsspekulasjonene sirkulerer som mest. I avisspalter og på nettet kobles spillere til klubber på kryss og tvers av Fotball-Europa.

Man skulle kanskje tro at stjernespillerne prøver å holde seg unna ryktene, men ifølge Ferdinand er de like opptatt av å få med seg siste nytt som supporterne.

- Vi sjekker avisene og følger med på sosiale medier. Vi sier til hverandre: «Disse er blitt kjøpt og disse er blitt solgt. Er han god? Jeg tror ikke han er bra nok, han er bortkastede penger», forteller United-stopperen til BBC.

- Vi er akkurat som fansen. Det er som fire kamerater på pub, men forskjellen er at vi snakker om det på treningsfeltet i stedet. Folk har kanskje vanskelig for å tro det siden vi er spillere, legger Ferdinand til.

De siste ukene har nok overgangssagaen rundt Wayne Rooney opptatt United-spillerne. Den engelske landslagsspissen skal ha et ønske om å komme seg bort fra Premier League-mesteren.

Uniteds to avslåtte bud på Barcelona-stjernen Cesc Fàbregas har sikkert også vært en hett samtaleemne.

(NTB)