- Er han ikke hundre prosent innstilt, er det bedre at han prioriterer annerledes

Drillo om Steffen Iversens forfall.

MELDTE FORFALL: Steffen Iversen var med å slå Lyn 4-1 i går kveld. Etter kampen meldte RBK-spissen forfall til landskampen mot Island. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
MELDTE FORFALL: Steffen Iversen var med å slå Lyn 4-1 i går kveld. Etter kampen meldte RBK-spissen forfall til landskampen mot Island. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet.no): Steffen Iversen meldte seint i går kveld forfall til landskampen mot Island på lørdag. Landslagssjef Egil Drillo Olsen  snakket med Iversen personlig, og sier han respekterer RBK-spillerens avgjørelse.

- Skulle du ønske han hadde sagt fra tidligere?- Ja, det kan du kanskje si. Men det tåler vi. Det er jo også litt av den grunn vi tar ut over 20 spillere. Det er veldig sjelden en unngår forfall i det hele tatt, sier Drillo til Dagbladet.

- Jeg har ikke noen kommentar til grunnen. Folk er forskjellige. Han kan ha gode grunner. Det aksepterer jeg. Jeg tar dette til etterretning og bruker ikke mye krefter på dette, Er ikke Steffen hundre prosent innstilt på å være her, så er det bedre at han prioriterer annerledes, sier landslagssjefen.

Aktuell mot MakedoniaDrillo sier samtidig at det kan hende Iversen er aktuell til Makedonia-kampen neste onsdag.

Et av medlemmene i Drillos tankesmie, Trond Sollied, ble i går arbeidsledig. Sollied nevnes stadig som en framtidig landslagssjef, men Drillo vil ikke be forbundet kontakte Sollied.- Jeg legger meg ikke opp i hvem NFF skal kontakte. Det kunne jeg kanskje gjort om det var noen jeg ville de ikke skulle ringe, sier Drillo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer