TURTELDUER: Iker Casillas (t.v) og Sara Carbonero koser seg sammen på tribunen.Foto: AFP PHOTO /Dani Pozo
TURTELDUER: Iker Casillas (t.v) og Sara Carbonero koser seg sammen på tribunen.Foto: AFP PHOTO /Dani PozoVis mer

Er hun årsaken til Spanias marerittåpning?

Iker Casillas kjæreste sto ringside i går. Nå har hun hele Spania på nakken.

||| (Dagbladet): Spania er fremdeles i sjokk etter tapet mot Sveits i går, og spanske supportere retter skuffelsen mot sine WAGs, eller «Esposas y novias» som de kaller det i Spania.

Ifølge The Times er spanske supportere i harnisk over at Iker Casillas' 25 år gamle kjæreste Sara Carbonero er med som journalist for TV-kanalen Telecinco. De spanske fotballfruene er vanligvis ikke med på turneringer, og at Carbonero er med har skapt debatt i Spania.

Carbonero har blitt kåret til verdens mest sexy journalist, og er kjent i Spania for sine intervjuer med spillerne rett etter kamp. Hun og Casillas skal ha vært sammen i over et år, og Carbonero var ringside under gårsdagens kamp mot Sveits.

Rett etter kampen intervjuet Carbonero kjæresten Casillas på sidelinjen, og spurte «hvordan klarte dere å rote det til?».

- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg vet ikke om tapet vil få konsekvenser. Gutta i garderoben er fra seg, sa en målløs Casillas.

SJOKKSCORING: Gelson Fernandes styrer inn ballen bak Iker Casillas og sender Sveits til himmels. Foto: Yves Herman/SCANPIX
SJOKKSCORING: Gelson Fernandes styrer inn ballen bak Iker Casillas og sender Sveits til himmels. Foto: Yves Herman/SCANPIX Vis mer

Se intervjuet på YouTube.

Før VM ble hun spurt om hun på noen måte kunne forstyrre det Spanske laget.

- Om jeg kan forstyrre laget? Det er bare tull, svarte hun.

Spørsmålet står i et litt annet lys nå, og fansen mener at Casillas ikke er hundre prosent fokusert på oppgaven med Carbonero så nært på ham.

DEPPER: Casillas depper etter tapet mot Sveits.AFP PHOTO/PHILIPPE HUGUEN/SCANPIX
DEPPER: Casillas depper etter tapet mot Sveits.AFP PHOTO/PHILIPPE HUGUEN/SCANPIX Vis mer