- Er ikke arrogant

Henning Berg svarte leserne.

(Dagbladet.no:) Det er ikke mer enn ei uke siden Henning Berg ble Lyn-trener. Etter at assistenttrener Kaz Sokolowski trakk seg, gikk Hans Knutsen tilbake til den stillingen - mens Henning Berg ble hentet inn som hovedtrener.

- Målet er å bli bedre hele tida. Å vinne hver eneste fotballkamp vi spiller, sa Berg på sitt første pressemøte som trener.

Det endte med ett poeng i den første kampen, mot Start forrige helg.

Til helga spiller Lyn mot Molde, et lag som så langt har tapt alle kampene sine.

- Jeg har brukt dagene til å bli kjent med spillerne, og har også sett reservelaget spille kamp. Dermed har jeg sett hele troppen i kamp. Det er viktig, sier Berg.

- Vi har begynt å jobbe med ting vi må gjøre bedre enn i Start-kampen og ting vi skal gjøre mot Molde.

Henning er en av våre mest meritterte fotballspillere, og mannen med 100 landskamper var den første nordmannen som vant Premier League.

Still ham spørsmål om fotballkarrieren, eller om hvordan han ser på trenerlivet. Spør Berg om hvordan han skal gjøre Lyn til et bedre lag eller hvor bra Oslo-klubben kan gjøre det.

SPILTE MED HODET: Henning Berg gjorde suksess i England. Her i aksjon med Manchester United i 1999. Det ble ikke mål ... Foto: SCANPIX
SPILTE MED HODET: Henning Berg gjorde suksess i England. Her i aksjon med Manchester United i 1999. Det ble ikke mål ... Foto: SCANPIX Vis mer
100 LANDSKAMPER: Henning spilte i mai i fjor sin siste landskamp.