- Er ikke Citys beste spiss

Kommer med mildt sagt oppsiktsvekkende uttalelser.

FEIRER SCORING: Manchester City-spissene Julián Álvarez og Erling Braut Haaland. Foto: Graham Wilson/Action Plus/Shutterstock/NTB
FEIRER SCORING: Manchester City-spissene Julián Álvarez og Erling Braut Haaland. Foto: Graham Wilson/Action Plus/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det var en vrien oppgave å ikke se for seg at Erling Braut Haaland (22) skulle bli en suksess i Manchester City, men at jærbuen ville stå med ti scoringer på seks Premier League-kamper, hadde få trodd på forhånd.

Den tidligere storspissen Antonio Cassano mener likevel at Haaland ikke er Manchester Citys beste spiss.

Cassano, som selv spilte for blant andre Roma, Real Madrid og det italienske landslaget, hevder Julián Álvarez (22), som i likhet med Haaland ble hentet til Manchester City i sommer, har mer kvalitet enn jærbuen.

- For meg er Julián en vesentlig bedre spiller enn Haaland, sier Cassano ifølge Manchester Evening News.

De overraskende uttalelsene, som få trolig sier seg enig i, fortsetter fra Cassano:

- Haaland kan score 90 mål. Han er en litt bedre utgave av Romelu Lukaku, men Álvarez har flere styrker å spille på enn Haaland. Kvalitetsmessig er Álvarez bedre.

TIDLIGERE STORSPILLERE: Antonio Cassano (t.h.) og Gianluca Zambrotta. Foto: Alessio Tarpini/LiveMedia/Shutterstock/NTB
TIDLIGERE STORSPILLERE: Antonio Cassano (t.h.) og Gianluca Zambrotta. Foto: Alessio Tarpini/LiveMedia/Shutterstock/NTB Vis mer

På fire Premier League-kamper, bare én av de fra start, har Álvarez scoret to ligamål for Manchester City.

- Haaland er ikke spesiell, men jeg ser litt av Adriano og Christian Vieri i ham, sier Cassano, noe diffust, til slutt.

Til tross for Cassano sin vurdering av de to spissene, må Álvarez trolig vente seg å spille annenfiolin bak Haaland de kommende sesongene.

Fordelen til den argentinske 22-åringen, som Cassano er litt inne på, er at han kan spille ute på kanten, når Haaland spiller spydspiss.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer