PERFEKT OPPGAVE. Norheim Odin har et nydelig løp på Forus i V75-spillet lørdag. Espen A. Schem er på ferie og ser løpet på mobil. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
PERFEKT OPPGAVE. Norheim Odin har et nydelig løp på Forus i V75-spillet lørdag. Espen A. Schem er på ferie og ser løpet på mobil. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Er ikke redd for konkurrentene

-Oppgaven er uvanlig bra, sier treneren.

Klikk her og bli med i kampen om 32 millioner!

-Jeg er egentlig ikke så redd for konkurrentene.

Det er startfasen som eentuelt kan være et problem. Det er litt passgang i Norheim Odin. Det ga seg utslag da han feilet i et trangt startspor i Färjestad. Men han løste feilfritt fra første sporet i Årjäng. Da viste han at det kan gå riktig bra. Egentlig tror jeg det skjer på lørdag også.
Norheim Odin kan vel nesten ikke få en finere oppgave, sier trener Espen A. Schem til Dagbladet mens han ferierer i Danmark.
-Vi hadde bestilt leie av et hus for et år siden. Så da får jeg nøye meg med å se løpet på mobiltelefonen, sier Schem.
Dermed får kollega Geir Vegard Gundersen gleden av å kjøre i det fjerde V75-løpet på Forus lørdag.

Fornuftig

Det er første gang Norheim Odin er ute på en skikkelig langtur.
-Vi har resit litt med ham, men ikke så langt som nå. Det er første gang han overnatter. Men akkurat det er jeg heller ikke så bekymret for. Han er veldig grei og fornuftig, forteller Schem.

God plass

-Jeg fryktet at det skulle bli mange hester på strekposisjonen. Men så ble det bare fem og resten på tillegg. Det betyr god plass i volten med tre og to hver vei. Om han ikke får teten og tas litt forsiktig ut, blir det uansett en åpning tidlig. Da overtar Norheim Odin teten tidlig uansett.
Oppgaven ser veldig bra ut, mener Schem.

-Lett 1.25

Norheim Odin har vært veldig bra i de siste løpene. Han avsluttet 1.25 de siste 500 metrene sist.
Og det gjorde han lett, avslutter Espen A. Schem.