- Er ikke vant med forræderi i Spania

Sevilla varsler søksmål mot Spurs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Juande Ramos var under kontrakt med Sevilla, men trakk seg sist fredag for å kunne bli ny Tottenham-manager.

Den spanske storklubben sitter igjen som den store taperen, men de vil ikke uten videre godta situasjonen Ramos og Tottenham har plassert dem i.

Sevilla-president Jose Maria Del Nido sverger at Spurs skal få svi for managerkuppet. Samtidig nærmest garanterer han at ingen Sevilla-spillere vil slå følge med Ramos til Nord-London.

- Her i Spania er vi ikke vant med forræderi mellom fotballklubber. Ingen andre steder i europeisk fotball har noe slikt skjedd midt i sesongen. Jeg overlater til Spurs og fansen deres å se seg å speilet og gå i seg selv, sier en rasende Del Nido ifølge The Independent.

Svindyr affære

At en fotballklubb uten samtykke kontakter en spiller eller manager under kontrakt med en annen klubb, er i strid med FIFAs regler. I 2005 ble Ashley Cole og José Mourinho bøtelagt for et møte uten Arsenals viten.

- Jeg kan love dere at vi i Sevilla vil bruke all vår energi og kraft for at Tottenham skal få merke konsekvensene, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer