Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Er jeg solgt?

LONDON (Dagbladet): Fem minutter over halv tolv i natt, visste ikke John Carew om han var solgt til italienske Bologna eller ikke. - Jeg har hørt at de sier det på TV, men jeg vet ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

og MORTEN PEDERSEN

I går kveld fastslo TV2 at Vålerengas juvel var solgt til en italiensk klubb. I natt hersket det full forvirring i VIF om hva som egentlig er sant og om John Carew virkelig var solgt, eller om han likevel ikke er solgt til den italienske serie A-klubben Bologna.

- Jeg vet ikke. Det eneste jeg vet er at de har sagt det på TV, var det eneste John Carew ville si til Dagbladet i natt.

Etter å ha svart vennlig på spørsmålet, som tydelig forvirret 19-åringen, tok han heisen opp til sjette etasje i Chelsea Village Hotel, for å få seg en dusj etter kampen og roe seg ned.

Assistent-trener Lars Tjærnås skjermet Carew som en falk, og gjorde det klart at John Carew trengte å roe seg ned.

- Ikke solgt

- Hadde John Carew vært solgt, så hadde jeg visst det, slo André Krystad i Vålerenga fast overfor Dagbladet i natt, før han fortsatt:

- Jeg vet jo ikke hva som kan ha skjedd siste kvarteret, sa en smilende Krystad, før han henviste til VIF-formann John Nordbrekken.

Tidligere på kvelden svarte Nordbrekken på direkte spørsmål fra Dagbladet om unggutten er solgt:

- Definitivt nei.

Heller ikke Egil «Drillo» Olsen var i natt kjent med at John Carew skal være solgt.

- Hadde John vært solgt, ville jeg visst det, var Egil Olsens klare kommentar til påstandene om salget.

- Jeg er fortsatt av den oppfatning at det beste for John er å bli i Vålerenga ut sesongen. Og det det tror jeg også vil komme til å skje, sier Drillo

Vet ikke: John Carew visste ikke i natt om han var solgt til Bologna.