- Er José naiv, er jeg Rødhette

Benitez krangler videre med Mourinho.

(Dagbladet.no): Dommeren kom i fokus etter gårsdagens storkamp. Liverpool-kaptein Steven Gerrard var langt i fra fornøyd med Chelseas mas på dommeren i løpet av kampen, og mente de til slutt lurte dommeren til å blåse straffen som ga bortelaget 1-1 og ett poeng.

Nå følger trenerne opp.

Rafael Benitez og José Mournho har aldri vært de beste venner, men nå har forholdet nådd en foreløpig ny bunn.

- Vi har et uskyldig og naivt lag, som ikke spiller rått, takler stygt, filmer eller stuper i svømmebassenget, sa Mourinho til sitt lags forsvar.

Han fikk klart svar fra Liverpools sjef i dagens Liverpool Daily Post.

- Hvis de er uskyldige og naive, er jeg lille Rødhette, var den tydelige meldingen fra Benitez, som mener Chelsea har lang erfaring med å påvirke dommere.

- Jeg vil ikke nevne navn, men du kan se på lagoppstilingen og se hvor mange ganger de gjør tingene han sier de ikke gjør. Jeg husker en lang rekke situasjoner de siste tre årene, og i dag kunne du se spillerne hans mase på dommeren hele tida.

• DISKUTER: Hvem har rett?

IKKE BESTEVENNER: Rafael Benitez og José Mourinho er heller ikke etter denne kampen enige. Chelsea klarte 1-1 i gårsdagens møte på Anfield, men trengte en tvilsom straffe. Foto: SCANPIX
IKKE BESTEVENNER: Rafael Benitez og José Mourinho er heller ikke etter denne kampen enige. Chelsea klarte 1-1 i gårsdagens møte på Anfield, men trengte en tvilsom straffe. Foto: SCANPIX Vis mer
- Er José naiv, er jeg Rødhette
RØDHETTE(tv): Her slik hun fremstår i eventyret. Hvorvidt Benitez mener det er José Mourinho som sitter til høyre, vites ikke.