Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Er klar til å ta Beckhams plass

Ole Gunnar Solskjær (30) hadde flere gode gjesteopptredener på Beckhams plass sist sesong og innrømmer at høyrekanten trolig er best for å få mer spilletid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med resten av Manchester United-spillerne er Solskjær på fotballturné i USA. Så langt har United slått Celtic 4- 0 (ett mål av Solskjær) og Club America 3- 1. I natt sto Juventus på den andre siden av banen, og natt til mandag møter United Barcelona i Philadelphia. Nordmannen trives i sin rolle på høyrekanten.

Mer moden

- Jeg er klar til å overta Beckhams plass, sier Solskjær til Uniteds hjemmeside, manutd.com.

- Jeg har vokst til å bli en mer moden spiller, og kan utføre forskjellige roller i laget.

Manchester United har mistet sin største stjerne til Real Madrid, men Solskjær tror han er i stand til å gjøre en god jobb på Beckhams plass.

- Jeg vet hvilke posisjoner jeg må ta, og prøver å jobbe i kampene og forbedre meg selv i de rollene jeg blir bedt om å fylle, sier Solskjær.

Han forteller at forrige sesong var den første han spilte på høyrekanten, men at han har lært mye av å ha tilsvarende roller både på høyre- og venstrekanten på det norske landslaget. Solskjær innrømmer at det trolig er lettest for ham å skaffe seg kamper fra start på Beckhams gamle plass.

- Vingplassen er nok den beste for å få mer spilletid, så lenge Sir Alex bruker Ruud (van Nistelrooy) aleine på topp.

Stadig sulten

Før Nistelrooys ankomst til Old Trafford brukte Manchester United alltid to spisser i angrepet sitt.

- Men Ruud er blitt toppspissen, og hans partner har enten spilt dypere eller bredere, sier Solskjær.

Han sier at han gradvis er blitt vant til å spille på forskjellige måter, og hvis manageren ser ham for seg i en rolle på høyrekanten, vil det ikke plage ham det minste.

- Men sulten på scoringer vil jeg ikke miste - det er veldig viktig for meg, sier Ole Gunnar Solskjær til Uniteds hjemmeside.

KLAR PÅ NY PLASS: Ole Gunnar Solskjær vikarierte forrige sesong ved enkelte anledninger på David Beckhams plass på høyrekanten. Her blir Solskjær gratulert av Roy Keane etter et mål under treningsoppholdet i USA.