Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Er lysten på mer

PARK CITY (Dagbladet.no): - Fornøyd, jeg? - Nei, da hadde jeg reist hjem, sier olympiamester Ole Einar Bjørndalen til Dagbladet.no etter seiersfesten i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også:

- Årets beste løp

Knuste idolet

Pustet lettet ut

Gullet glapp, Frode gråtSkjønt fest og fest. Etter premieutdeling i Salt Lake City og TV-opptak med Espen Graff og Asgeir Borgemoen stakk Ole Einar og sølvvinner Liv Grete Skjelbreid Poiree pliktskyldigst innom sponsorfesten på en restaurant i Park City.

Der spratt de ei champagneflakse hver, dog uten å smake stort på innholdet. Både Ole Einar og Liv Grete skal på jobben allerede i dag.

- Nå skal jeg hjem og sove, så er det trening og nye løp, sier Ole Einar.

Da han våknet i dag morges, var gullmedaljen allerede ute av kroppen. Nå er onsdagens sprint det eneste som står i hodet på Ole Einar Bjørndalen.

  • Jacob Lund, sponsorsjefen i Vital og Dnb, som er hovedsponsor for skiskytterne, røpet i natt at han vil gi 80.000 kroner i bonus for OL-gull. Liv Grete Skjelbreids sølv belønnes med 60.000 kroner.
<B>GULLGUTT: Ole Einar fikk et lite sekund for seg selv med medaljen etter premieutdelingen. - Medaljeseremonien var rørende, men jeg felte ingen tårer. «Heldigvis» spilte de en kort versjon av nasjonalsangen, hadde den vært lengre kan det hende de hadde kommet, sier Ole Einar. Foto: BJØRN LANGSEM
<B>FEST MED SPRUT: Gullgutten og sølvjenta spratt hver sin champagneflaske. Foto: BJØRN LANGSEM

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!