- Er mer sliten nå

Sigurd Pettersen (22) begynner å merke stresset ved å være nasjonens nye hopphelt. - Jeg har ikke mistet formen. Men jeg er mer sliten nå enn for noen uker siden, sier Pettersen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OBERSTDORF (Dagbladet): I går ble Pettersen nummer atten i kvalifiseringen foran dagens hoppukestart i Oberstdorf.

Så langt i vinter har han én seier, to andreplasser og fjerdeplass sammenlagt i verdenscupen. Det har fått Hopp-Norge til å gå av hengslene. Alle vil gjerne dele suksessen med den jordnære og sympatiske idrettshøgskolestudenten fra Rollag og Veggli. Forrige vinter var han totalt ukjent og kom som et kanonskudd da verdenscupen startet i november. Nå håper alle hoppinteresserte nordmenn at den flygende numedølen vil finne tilbake til taktene fra den første v-cupperioden, og ta den første norske Oberstdorf-seieren siden Vegard Opaas vant i 1986.

- Jeg prøver å følge opp så lenge det går, sier Sigurd Pettersen til Dagbladet.

- Litt voldsomt

Sportssjef Jan-Erik Aalbu har ennå ikke hørt Sigurd Pettersen klage over at han er sliten. Men han har stor forståelse for at suksessen i hoppbakken har tatt på.

- Forrige vinter var Sigurd totalt ukjent og fikk gå i fred. Nå er det skulderklapp og lykkønskninger hvor han enn kommer, sier sportssjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer