- Er på gang

Espen «Shampo» Knutsen har fått fart på kroppen og bidro sterkt til Djurgårdens første seier med ham på laget.

- Det føles mye bedre. Jeg hadde mer fart på banen og kroppen er mer med. Jeg er på gang nå, sier Shampo til Dagbladet.

Han la ikke skjul på hvor sliten han ble da han spilte sin første kamp for den svenske klubben torsdag. I går gikk det mye bedre.

Pucken i nettet

Det startet dårlig for Djurgården som lå under med to mål etter første periode. Tre minutter inn i andre periode førte en utvisning til at gjestene spilte fem minutter i powerplay.

Djurgården benyttet sjansen til å ta over kampen. Med to scoringer i både andre og tredje periode snudde de kampen. Stockholmslaget dominerte spillet og etter fire mål kunne de reise hjem med tre poeng.

Den fortjente seieren kunne blitt enda større. Shampo scoret ett mål, som ifølge svenske eksperter ble tvilsomt bortdømt.

- Jeg trodde jeg scoret. Pucken var i nettet og jeg vet ikke hvorfor dommeren dømte det vekk. Gutta på laget skjønte heller ingenting, sier Shampo.

Alderen tynger

Oslo-gutten var mye mer med i spillet denne gangen og imponerte med teknikken. To skudd i stanga lover godt.

- Det tar enda en to- tre kamper før Espen er inne i spillet vårt for fullt, sier trener Johan Garpenlöv til Expressen. Han skryter både av teknikken og arbeidsinnsatsen til nordmannen.

Shampo ser fram til å komme tilbake i toppslag og lover mye hard trening framover. Det er ny kamp allerede i morgen - borte mot Malmö - og programmet i svenske eliteserien er tett.

- Alle kamper her er tøffe og mellom slagene blir det mye styrketrening. Det trengs hvis kroppen skal henge med, sier nordmannen.

31-åringen innrømmer at det er hardt å komme i gang igjen etter to måneder med lite spill. Men han koser seg med hardkjøret.

- Det nytter ikke å hvile nå. I gamle dager kunne jeg ta fri en måneds tid og likevel være i toppform. Nå som alderen tynger må det trenes, sier Shampo til Dagbladet.

SNUR SEG: Det går riktig vei for Shampo i Djurgården. Kamp nummer to var langt bedre enn den første.