- Er redd det kommer nye tårer når vi får medaljen i kveld

Men bronse-Tarjei gleder seg mest til å se lillebror få sprintgullet fra i går.

FØLELSESLADET: Tarjei Bø vant sin tredje strake bronsemedalje da han gikk inn til tredjeplass på dagens jaktstart i VM i skiskyting i Kontiolahti. I kveld tror han det blir følelsesladet, når han og lillebror får medaljene fra gårsdagens sprint også.
FØLELSESLADET: Tarjei Bø vant sin tredje strake bronsemedalje da han gikk inn til tredjeplass på dagens jaktstart i VM i skiskyting i Kontiolahti. I kveld tror han det blir følelsesladet, når han og lillebror får medaljene fra gårsdagens sprint også. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONTIOLAHTI (Dagbladet): Mens sprintverdensmester Johannes Thingnes Bø (21) røk på en kjempesmell med hele åtte strafferunder på dagens jaktstart, så fulgte storebror Tarjei opp sprintbronsen med en ny bronsemedalje jaktstarten.

Og legger du til bronsen fra mixed-stafetten, så står stryningen som gikk inn i mesterskapet med en lei sykdomshistorie bak seg, så er det ikke rart at Tarjei Bø allerede rangerer dagene i Kontiolahti så langt som noe av det beste han har prestert.

Fra 1. til 31. plass I kveld er det premieutdeling for begge løpene nede i sentrum av Joensuu. Der får Tarjei Bø to bronsemedaljer rundt halsen, mens Johannes Thingnes Bø får sin første individuelle gullmedalje rundt halsen.

Dagens 31. plass på jaktstarten ødelegger ikke på humøret. - Det jeg har tenkt på det siste døgnet er at jeg kan kalle meg verdensmester. Det var kanskje det som satte meg litt ut av spill i dag. Jeg ser skikkelig fram til å få den gullmedaljen. Den skal jeg sove med, sier Johannes Thingnes Bø — som virket å være i fortsatt gullrus etter sprintgullet i går.

- Det er verdt å vinne en distanse, og være langt nede på den andre. Det var vinn eller forsvinn for meg, og det var et raskt forsvinn etter første ligg, sier Johannes — som pådro seg to strafferunder på alle fire skytingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer