Er Ronaldo-time det nye Fergie-time?

Se Ronaldo redde Real Madrid på overtid. Igjen.

• Levante - Real Madrid 2-3 (0-0)

(Dagbladet): Levante så ut til å ta en skikkelig skalp mot Real Madrid i dag. Laget fra Valencia tok ledelsen 2-1 etter 86 minutter, og hadde den fram til det gjenstod 45 sekunder av ordinær spilletid.

Da dukket Alvaro Morata opp og utliknet til 2-2. I og for seg et ålreit resultat mot Real Madrid, isolert sett.

Litt heldig Men hjemmelaget mistet alle poengene ut av lomma. For da tre av fire overtidsminutter var unnagjort, fikk Cristiano Ronaldo ballen innefor Levantes 16-meter.

Det straffer seg gjerne.

Portugiseren klinket til, og var riktignok noe heldig med at ballen gikk via en forsvarsspiller, men ballen gikk i mål åkkesom. Dermed ble det 3-2 og tre poeng til de hvitkledde fra den spanske hovedstaden.

God sesongstart Og det er ikke første gang Ronaldo utnytter det faktum at fotballen ikke benytter seg av effektiv spilletid.

Også for halvannen uke siden avgjorde den tidligere Manchester United-spilleren kampen til «los Galacticos» fordel på overtid. Da satte han inn 3-2-målet på straffespark i det 96. minutt. Det var bare tre dager etter at han hadde gjort 4-1-scoringen mot Getafe - selvsagt også på overtid.

Den atletiske 28-åringen fra den iberiske halvøy står nå med 213 mål på 209 kamper for Real Madrid. Han har sju mål på de første åtte kampene i La Liga, og også i Champions League har han vist seg målfarlig så langt i denne sesongen. Tre mål mot Galatasaray og to mål mot FC København taler for seg selv.

DANSER: Hva slags selskapsdans Cristiano Ronaldo bedriver her, vites ikke. Han fikk i alle fall gult kort for feiringen, men det var fordi han tok av seg drakta. Foto: AP Photo/Alberto Saiz/NTB Scanpix
DANSER: Hva slags selskapsdans Cristiano Ronaldo bedriver her, vites ikke. Han fikk i alle fall gult kort for feiringen, men det var fordi han tok av seg drakta. Foto: AP Photo/Alberto Saiz/NTB Scanpix Vis mer