SAMLER PÅ ROSETTER. Tom Erik Solberg kan øke samlingen på Sørlandet Travpark. Han er ganske sikker på at det blir minst en. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SAMLER PÅ ROSETTER. Tom Erik Solberg kan øke samlingen på Sørlandet Travpark. Han er ganske sikker på at det blir minst en. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Er så sikker som det går an

Solberg mener han har V75-bankeren.

Klikk her og grip sjansen til å vinne 41 millioner!

- Jeg tror jeg vinner!

Tom Erik Solberg har aldri vært skuddredd. Når han kjører til start med Alm Taragon på Sørlandet Travpark er det med klare ambisjoner om å ta seg av løpet.
Og han forteller om det.

- Det er dagens beste banker. I hvert fall på forhånd, ler Solberg.

- Hesten er fornuftig på alle måter. Derfor er jeg ikke engstelig for det trange andre sporet. Hesten er rolig og fin og har aldri galoppert i løp. Så der er det ingen fare, forteller Solberg til Dagbladets lesere.
-Jeg tar det litt rolig fra start. Alm Taragon tar dem uansett hordan jeg kjører løpet, sier Solberg offensivt.
Han er alle spilleres venn.
Det er slike uttalelser de elsker.

To sjanser til

Tom Erik Solberg skal kjøre ytterligere fire hester på lørdag. Han sier han har en viss sjanse med to.
- Support Vacation var veldig bra etter galopp i Sverige sist. Feilfritt er den en bra vinnersjanse. Hun har galoppert litt i løp og kan gjøre det igjen.
Men hun må på kupongen.
Norheim Faksen gikk veldig fint i prøveløpet. Han har hatt en pause og kan trenge løp. Jeg kjører litt snilt med ham underveis og gir ham noen bra rygger.
Men han kan så mye, at han er en outsider.
Når det gjelder Keep The Spirit, så kjenner jeg ikke så mye til ham, da jeg bare har kjørt ham en gang som endte med galopp.
Får Legendary Ride en trippelplass, er det bra, avslutter Tom Erik Solberg.