Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Er sex-spøken hennes pinligste TV-øyeblikk?

TV-sportsjentene røper flausene.

(Dagbladet.no): Sportsjournalist var en gang et yrke forbeholdt menn, men slik er det ikke lenger. I dag har både NRK og TV 2s sportsredaksjoner flere profilerte kvinnelige sportsreportere.

I går hadde Dagbladets «Sportmagasinet» en større reportasje på jentespranget i TV-ruta - hvor jentene blant annet fortalte hva som er deres flaueste opplevelse som journalist.

Trodde du Ingerid Stenvold trakk fram Lars Bergers obskøne gest bak hennes rygg som det flaueste? Tro om igjen.

Ingerid Stenvold, NRK

- Under en av mine første sportsrevysendinger introduserte jeg et innslag som ikke kom. Siden det ikke skjedde noe, ble jeg sittende i 29 sekunder og smile. Det er sinnssykt lenge på TV, og jeg hadde ikke en anelse om hva jeg skulle gjøre. Det var helt forferdelig, men i etterkant kan jeg le av det. Verden går videre. Det klippet er blitt en julebordsklassisker. Folk ville kanskje tro at det flaueste for meg ville vært hendelsen med Lars Berger, men jeg synes ikke det var flaut for min del. Hva skulle jeg gjort annerledes liksom?

Ida-Marie Vatn, TV 2

- Det må ha vært under VM i 2006. Jeg var live på lufta og en gruppe engelske supportere rundt meg gjorde alt for å ødelegge. Én av supporterne lå på bakken under meg og blåste røyk opp i ansiktet mitt. En annen helte øl på meg og prøvde å dra av meg buksa, mens en tredje sto bak meg med en sånn tøydukke. Det var ille, men det gikk etter forholdene bra.

Anne Rimmen, NRK

OFFER FOR SEX-SPØK: Lars Berger gjorde en obskøn gest bak ryggen på Ingerid Stenvold. Men det er ikke hennes flaueste TV-øyeblikk. - Hva skulle jeg gjort annerledes liksom? sier hun til Dagbladet Sportsmagasinet. Foto: SCANPIX
OFFER FOR SEX-SPØK: Lars Berger gjorde en obskøn gest bak ryggen på Ingerid Stenvold. Men det er ikke hennes flaueste TV-øyeblikk. - Hva skulle jeg gjort annerledes liksom? sier hun til Dagbladet Sportsmagasinet. Foto: SCANPIX Vis mer

- He-he, det var da jeg jobbet som videojournalist i Telemark. Jeg skulle til Drangedal for å intervjue Sputnik. Intervjuet gikk bra det, men da jeg skulle få ham til å synge, så sa han at jeg også måtte være med. Jeg sa først nei, men så påpekte han at jeg hadde jo stativ til kameraet. Det endte med at Sputnik og jeg sang «Nå skal vi skilles Johanne» sammen. Det var utrolig flaut da innslaget kom på lufta, men jeg ler av det nå.

Annemarta Giske

- Da jeg hadde fått beskjed av sjefen om å spørre Rafael Benitez om tilstanden til John Arne Riise etter Craig Bellamys berømte golfslag. Det måtte jeg spørre om foran hele den sportslige verdenspressen på Camp Nou før Barcelona - Liverpool i Champions League. Jeg stilte pliktoppfyllende mange spørsmål om emnet, og de smålige engelske journalistene lo høyt av den norske blondina som ikke ville gi seg om helsetilstanden til Riise. De turte ikke spørre om det samme selv. Pyser! Det var ikke skikkelig flaut altså, men jeg rødmet litt da ja. Jeg fikk Benitez til å smile, og det ble bra TV av det.


Susann Michaelsen, NRK

- Det må bli to. En gang jeg intervjuet Geir Moen for P4, hadde jeg glemt å sette på båndopptakeren, så vi måtte ta alt på nytt. Det var utrolig flaut! Den andre var i Radio Nettverk. En gang sa jeg «faen i helvete» på lufta. Det var ikke noe særlig.

Guro Fostervold, TV 2

- Det er ikke én hendelse, men jeg har selvfølgelig gjort masse feil. Det irriterer meg ekstremt mye, men sånt må man bare legge bak seg.

ANNEMARTA GISKE:</B> Spurte Benitez og Bellamys golfslag mot Riise.
<B>IDA-MARIE VATN:</B> Ble plaget av engelske fotballsupportere.
<B>SUSANN MICHAELSEN:</B> Glemte å skru på båndopptakeren.
<B>GURO FOSTERVOLD:</B> Irriterer seg ekstremt mye over feil.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media