- Er sikker på seriegull med Celtic

Johansen gir Deila full støtte.

TROR PÅ DEILA OG SERIEGULL. Stefan Johansen er ikke bekymret i det hele tatt for sjette plassen på tabellen. Han er sikker på seriegull og gir Ronny Deila full støtte. Foto: AP.
TROR PÅ DEILA OG SERIEGULL. Stefan Johansen er ikke bekymret i det hele tatt for sjette plassen på tabellen. Han er sikker på seriegull og gir Ronny Deila full støtte. Foto: AP.Vis mer

Celtic har haltet i sesongstarten, men Stefan Johansen er ubekymret.
Han mener det er helt naturlig at Ronny Deila trenger tid på å få fart på seiersmaskinen.

Sjetteplass i Skottland er uvant kost for de grønne og hvite.

- Det er helt klart at innledningen ikke var så bra, men det har kommet seg. Vi blir bare bedre og bedre som lag. Vi fikk et tøft tap mot Hamilton sist. Resultatene kan bli bedre, selvsagt, men en ser samtidig spillemessig fremgang, påpeker Johansen.

Møter bunnlaget Med 14 poeng ligger Celtic seks poeng bak overraskelseslaget Hamilton, som har inntatt ledelsen i den skotske toppdivisjonen. Celtic har spilt én kamp mindre enn de andre topplagene.

- Ronny kom inn med nye ideer i sommer. Det skal prentes inn i en tropp på 25 mann. Du har også nye spillere og skal erstatte dem som dro. Slike ting tar tid, men det begynner å se veldig bra ut, sier Johansen.

Bunnlaget Ross County er neste oppgave. De står med bare fire poeng etter en elendig inngang på sesongen (1-1-7).

- Ross County skal være seier. Det vet vi. Det skal vi bare gå ut og gjøre, lover Johansen.

Merker kritikken - Hvor trygg er du på at Celtic forsvarer seriemesterskapet?

- Jeg er veldig sikker på at vi forsvarer seriegullet. Jeg synes det ser meget bra ut nå. At vi tapte mot Hamilton sist, var så ufortjent som du kan få det. Vi er samtidig trygge på at vi kommer til å ta det hjem til slutt, sier Johansen.

Det er kommet kritikk, både fra fansen og mediene, mot Deila etter en variabel innledning.

- Ja, du merker det på omgivelsene. Supporterne piper om du taper en kamp, men jeg vet ikke hva som står i mediene. Det må være lov å komme kritikk, for i en så stor klubb som Celtic er det forventet at du hele tiden skal vinne, sier Johansen.

Tidligere i uken var midtbanemaestroen svært sentral da Norge slo Bulgaria 2-1 i EM-kvalifiseringen. Finnmarkingen var Norges bestemann på Ullevaal.

 (NTB)