- Er sikker på seriegull med Celtic

Johansen gir Deila full støtte.

TROR PÅ DEILA OG SERIEGULL. Stefan Johansen er ikke bekymret i det hele tatt for sjette plassen på tabellen. Han er sikker på seriegull og gir Ronny Deila full støtte. Foto: AP.
TROR PÅ DEILA OG SERIEGULL. Stefan Johansen er ikke bekymret i det hele tatt for sjette plassen på tabellen. Han er sikker på seriegull og gir Ronny Deila full støtte. Foto: AP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Celtic har haltet i sesongstarten, men Stefan Johansen er ubekymret. Han mener det er helt naturlig at Ronny Deila trenger tid på å få fart på seiersmaskinen.

Sjetteplass i Skottland er uvant kost for de grønne og hvite.

- Det er helt klart at innledningen ikke var så bra, men det har kommet seg. Vi blir bare bedre og bedre som lag. Vi fikk et tøft tap mot Hamilton sist. Resultatene kan bli bedre, selvsagt, men en ser samtidig spillemessig fremgang, påpeker Johansen.

Møter bunnlaget Med 14 poeng ligger Celtic seks poeng bak overraskelseslaget Hamilton, som har inntatt ledelsen i den skotske toppdivisjonen. Celtic har spilt én kamp mindre enn de andre topplagene.

- Ronny kom inn med nye ideer i sommer. Det skal prentes inn i en tropp på 25 mann. Du har også nye spillere og skal erstatte dem som dro. Slike ting tar tid, men det begynner å se veldig bra ut, sier Johansen.

Bunnlaget Ross County er neste oppgave. De står med bare fire poeng etter en elendig inngang på sesongen (1-1-7).

- Ross County skal være seier. Det vet vi. Det skal vi bare gå ut og gjøre, lover Johansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer