Er skjeiv og redd, men kan vinne

Trener og kusk Ove Wassberg plasserer sønn Svein Ove i vogna bak Neven Monochrome og tror det kan gå riktig bra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ove Wassberg har regjert på Bergen Travpark i en årrekke og har ingen hensikt til å gi seg med å være på topp. Han har flere gode sjanser fra sin stall denne lørdagen. En av dem er Neven Monochrome i V75-7. Og denne gang gjør han en interessant vri og vraker seg selv som kusk og setter sønnen Svein Ove opp.

Mange har spurt seg hvorfor Neven Monochrome (V75-7) er så skjev på svingene. Franskmannen klenger utover i banen når oppløpet kommer til syne.

- Jeg får bot hver gang for sporskifte på oppløpet, og det selv uten å sjenere noen. Hesten er litt redd for de andre og søker utover. Han må få springe ut et halvt spor, og det er klart han taper litt fart også på dette. Denne gang får Svein Ove prøve. Det koster meg jo penger hver gang, ler Ove Wassberg hjertelig.

- Han spurtet flott til tredje sist på Sørlandet. Jeg tror han kan gå til topps med litt klaff, og om han kommer foran direkte. Han er nemlig rask fra start, forklarer han.

- Selv kjører jeg Zeus i samme løp som har 20 meter tillegg. Det er aldri enkelt med tillegg i V75, men jeg er litt optimist om vi kommer greit til. Da kjemper vi langt fremme, sier Ove Wassberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer