Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Er Solskjær verdt 60 millioner?

Du bestemmer i Manager 2007. Meld deg på!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Meld deg på i dag: Originalen Manager 2007 er tilbake!

(Dagbladet.no): Om bare fem dager sparkes ballen i gang i den engelske eliteserien. Og nok en gang kan du kjøpe og selge spillere, og vinne Manager 2007.

Du inviteres med for åttende gang, og reglene er akkurat de samme som i fjor.

Hvert lag får én milliard kroner å bruke på en stall på 15 spillere og én assistent.

Det er du som avgjør om ditt lag går til topps, det er din oppgave å finne de smarteste kjøpene blant mange hundre stjerner.

Gamsten dyrest norske

I år som i fjor er Arsenals Thierry Henry, med sin pris på 250 millioner, den dyreste spilleren. Etter sitt lange skadefravær er Ole Gunnar Solskjær falt drastisk i verdi. Et røverkjøp til 60 millioner?

Med 125 millioner er Morten Gamst Pedersen priset høyest av de norske gutta, tett etterfulgt av John Arne Riise på 110. Siste nordmann i serien, Thomas Myhre, er verdsatt til 85 millioner.

RØVERKJØP? Finner han formen kan Ole Gunnar Solskær, priset til 60 millioner, bli et av de virkelige kuppene i årets spill. Foto: Reuters
RØVERKJØP? Finner han formen kan Ole Gunnar Solskær, priset til 60 millioner, bli et av de virkelige kuppene i årets spill. Foto: Reuters Vis mer

Hver spiller mottar poeng fra Dagblad-børsen, pluss bonuspoeng for BB-markeringer, mål eller reint bur. Er én av dine spillere ute, kan du få poeng fra en av reservene.

Jo mer kunnskap du har om engelsk fotball, jo større er sjansene dine for å lykkes i Manager 2007.

Bli internmester

Skulle du ikke nå helt opp i den ypperste eliten, så fortvil ikke. I Manager 2007 kan du opprette din egen liga, der du konkurrerer med venner, familie eller arbeidskollegaer.

Koster 82 øre per dag

Moroa varer i hele 38 runder fram til 13. mai og koster deg bare 299 kroner, dersom du tegner et pluss-abonnement over 12 måneder. Det tilsvarer bare 82 øre per dag. Du kan også bruke en sms-melding for å teste ut spillet i to uker. Du kan også få en gratis sms med rundeoppdatering på ett av lagene dine.

Årets manager stikker av med Dagblad-butikkens egen mp3-spiller med radio. Skulle du bli månedens vinner kan du vente deg en ryggsekk, og hver rundevinner får en relativt tøff Dagbladet.no-trøye.

I fjor vant Geir Larsen og hans «Busby Babes» hele spillet med 2084 poeng.

image: Er Solskjær verdt 60 millioner?

Tar han prisen i år og, eller er du manager til å tukte ham?

• Meld deg på i dag: Originalen Manager 2007 er tilbake!

TA UT DITT DRØMMELAG: Kjøp og selg spillere i Manager 2007.
PÅ PRISTOPPEN Wayne Rooney og Steven Gerrard er med sine 240- og 225 millioner nummer to og tre på prislista.