Er VIF fortsatt mest pop i Norge?

Stem på Klubben i ditt hjerte nå!

• Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte

(Dagbladet.no) Vålerenga Fotball er den klubben som sanket flest stemmer i fjorårets Klubben i mitt hjerte.

Oslo-gutta vant på oppløpssiden - og tross iherdig innsats i både Trondheim og Bergen, nådde ikke Rosenborg og Brann helt opp.

Fortsetter VIF i samme spor i år, eller klarer Champions League-deltakerne eller seriemesterne å hamle opp med hovedstadens fotballkrigere?

Det er det du som avgjør. I natt åpnet stemmelokalet her på Dagbladet.no, og du kan stemme på de klubbene som ligger ditt hjerte nærmest fram til fredag 16. november.

Nesten 200 000 stemmer

På fire år har Klubben i mitt hjerte vokst til å bli idrettens desidert største avstemning. I fjor samlet vi nesten 200 000 stemmer - og kåret nye vinnere i fem forskjellige klasser.

Klubben i mitt hjerte blir som vanlig arrangert av Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite i samarbeid med Norsk Tipping, P4 og oss i Dagbladet. Alle er med for å styrke norsk idretts spesielle funksjon som et sosialt verktøy i lokalsamfunnene. Vi håper denne årlige kampanjen hjelper til å lage sterke og inkluderende klubbmiljøer over hele landet.

POPULÆRE GUTTER: Vålerenga har stikket av med seieren i sin klasse de siste åra, men forspranget til de andre klubbene har ikke vært større enn at det kommer til å bli jevnt også i år. Foto: FRANK KARLSEN
POPULÆRE GUTTER: Vålerenga har stikket av med seieren i sin klasse de siste åra, men forspranget til de andre klubbene har ikke vært større enn at det kommer til å bli jevnt også i år. Foto: FRANK KARLSEN Vis mer

Klasseinndelingen gjør det mulig for hvilken som helst klubb å vinne. Det som teller er å mobilisere flest mulige til å stemme fram din spesielle hjerteklubb, og som vanlig belønner vi innsatsen godt. Vinnerne får idrettsutstyr fra Norsk Tipping for opptil 100 000 kroner.

Ikke størrelsen som avgjør

Som regjerende hjertemester og hovedstadslag, forventer vi at Vålerenga Fotball vil kjempe i toppen også i år. Men det er ikke størrelsen det kommer an på.

Her er det engasjementet som avgjør.

I fjor stakk Fram fra Larvik av med seieren i klassen for fleridrettslag med over 500 medlemmer. Start- og Lillestrøm-tilhengerne sto på, men klubbene kom seg ikke helt opp.

Idrettsengasjementet er stort i hele Norge, og de neste to ukene kommer vi til å se flere spennende lokaldueller fra nord til sør i kåringen.

Svarstad vant klassen for fleridrettslag under 500 medlemmer i fjor. De siste dagene engasjerte hele bygda seg i kåringen.

«Har du husket å stemme på klubben i ditt hjerte?» sto det på en plakat på utsiden av matbutikken.

Er VIF fortsatt mest pop i Norge?

• Her kan du stemme på din hjerteklubb?

Er VIF fortsatt mest pop i Norge?
TAR BRANN STEGET OPP? Martin Andresen og Brann ble seriemestere etter 44 års venting. Klarer bergenserne også å mobilisere nok i Klubben i mitt hjerte?