LIGGER BAK: Edin Dzeko og Manchester City ligger bakerst etter ett poeng på de første to kampene i Champions League. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
LIGGER BAK: Edin Dzeko og Manchester City ligger bakerst etter ett poeng på de første to kampene i Champions League. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHEVis mer

- Er Villarreal en større kamp for oss enn United? Ja!

Manchester City har kniven på strupen i Champions League.

Både Manchester United og byrival City må få sin første seier på tredje forsøk tirsdag for å komme på rett kjøl i mesterligaen.

Tross en meget god start i den engelske eliteserien, venter de to Manchester-lagene fortsatt på en trepoenger i verdens gjeveste klubbturnering. Ingenting annet enn seier tirsdag vil gjøre tilværelsen svett og avansement til utslagsrunden vanskelig.

Spesielt nykommeren City vil få store problemer om spanske Villarreal ikke beseires på eget gress. Før tirsdagens kamp står Roberto Mancinis menn med bare ett poeng på to kamper, mens gruppeleder Bayern München har sikret seg full pott. Italienske Napoli har fire poeng og er vertskap når tyskerne gjester San Paolo.

Agüero tilbake Mancini innrømmer at mye står på spill og beskriver Villarreal-kampen som viktigere enn Manchester-derbyet kommende helg.

- Er Villarreal en større kamp for oss enn United? Ja, vi trenger ikke forberede oss på samme måte til helgen siden vi vet at United er et topplag. Slår vi Villarreal, som jeg vet ikke blir lett, vil vi få en bedre sjanse til å gå videre. Mislykkes vi, blir det vanskelig, sier Mancini.

Sommerkjøpet Sergio Agüero spilte ikke sist mot Aston Villa grunnet en lyskeskade. Argentineren ventes å bli klar i tide.

- Han blir stadig bedre. Vi får vente og se om han er frisk nok til å spille eller sitte på benken, opplyser Mancini.

United til Romania Heller ikke forrige sesongs tapende finalist, Manchester United, har fått en drømmestart i mesterligaen. Etter to kamper står storklubben med fattige to poeng, og United var i det hele tatt heldig som spilte 3-3 mot Basel hjemme sist.

Tirsdag kveld venter et ubeskrevet blad i rumenske Otelul Galati på bortebane for Alex Fergusons mannskap.

- Vi har gjort det litt vanskeligere for oss selv, og vi liker ikke situasjonen. Vi reiser ikke til en bortekamp for å gå for uavgjort. Seier er det eneste som gjelder, sier Ferguson.

Sveitsiske Basel og portugisiske Benfica, begge med fire poeng så langt, møtes i den andre kampen i Uniteds gruppe. (©NTB)