Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erick Torres (18) kan bli Uniteds neste «Chicharito»

Kallenavnet er «Kuben».

INTERESSANT: Chivas og Manchester United har et godt forhold etter handelen med Javier Hernandez, og Erick Torres kan bli aktuell for den samme ruta etter hvert. PSV Eindhoven skal også ha vist interesse for unggutten.Foto: SCANPIX/REUTERS/Henry Romero
INTERESSANT: Chivas og Manchester United har et godt forhold etter handelen med Javier Hernandez, og Erick Torres kan bli aktuell for den samme ruta etter hvert. PSV Eindhoven skal også ha vist interesse for unggutten.Foto: SCANPIX/REUTERS/Henry Romero Vis mer

(Dagbladet): Manchester United-manager Alex Ferguson mente speiderne hans gjorde strålende arbeid da de fant fram til en ung meksikaner ved navn Javier Hernandez, og sørget for at klubben sikret seg spissen før sommerens VM i Sør-Afrika.

Kort etter imponerte Chicharito i mesterskapet, og en Premier League-sesong senere er få i tvil om at United har snappet opp et virkelig talent.

Nå kan neste meksikanske stjernespire være på vei fra Chivas til Old Trafford.

Ifølge Telegraph har sjefsspeider Jim Lawlor rettet blikket mot 18-årige Erick Torres, som har erstattet Javier Hernandez på topp i den meksikanske klubben.

Torres, med kallenavnet El Cubo (kuben), har scoret seks mål på 19 kamper siden han debuterte i november, og ble nylig tatt ut i Mexicos landslagstropp til U20-turneringen i Frankirike, der Uniteds speidere følger ham tett.

Presidenten i Chivas, Jorge Vergara, har selv sammenliknet Torres med Hernandez, og mener spissen har mye av den samme målteften.

Med sine 180 høydecentimetre er imidlertid 18-åringen noe større enn sin forgjenger i Chivas, har sånn sett et fortrinn i hodespillet.

Javier Hernandez scoret 20 mål på 45 kamper i sin første sesong for Manchester United, og skjøv etter hvert toppscorer Dimitar Berbatov fullstendig ut i kulden.

- Vi tenkte det ville ta et år for ham å tilpasse seg klubben og engelsk fotball, og bli sterkere. Men han har allerede gjort de tingene. Han kommer på trening klokka ni hver dag, og han er den siste til å dra derfra. Gutten er veldig dedikert, har Alex Ferguson sagt om gullkjøpet sitt.