NY ROLLE: Erik Forgaard er ny adm. dir. i Ullevaal Stadion. Foto: NFF
NY ROLLE: Erik Forgaard er ny adm. dir. i Ullevaal Stadion. Foto: NFFVis mer

Erik Forgaard er ny direktør i Ullevaal Stadion

I ny stilling.

(Dagbladet): Erik Forgaard (55) er ansatt som ny administrerende direktør i Ullevaal Stadion. Det bekrefter Norges Fotballforbund i dag.

Ullevaal Stadion er et heleid datterselskap av Norges Fotballforbund. Han kommer fra stillingen som prosjektstyringsleder for nytt Universitetssykehus i Stavanger.

- En sentral oppgave for Erik Forgaard blir å utvikle Ullevaal Stadion til å bli et attraktivt alternativ også for andre deler av opplevelsesindustrien som et supplement til fotballen. Erik var sentral i oppbyggingen og utviklingen av Viking Stadion og har bred ledererfaring fra forretningsdrift fra forskjellige næringer. Han har en ballast som Ullevaal Stadion og norsk fotball vil nyte godt av fremover. Samtidig vil jeg benytte anledningen til takke avtroppende direktør Jack Hemmestad for formidabel innsats for det Ullevaal Stadion vi har i dag, sier styreleder Ole Jacob Wold i Ullevaal Stadion.

Forgaard ser nå frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver på nasjonalarenaen.

- Jeg har et glødende engasjement og interesse for norsk fotball. Kombinert med min bakgrunn og kompetanse både fra toppfotballen og næringslivet, så er dette en svært spennende jobb for meg. Ullevaal Stadion er en nasjonalarena med mange spennende muligheter for videreutvikling, ikke minst i forhold til andre arrangementer i perioder hvor det ikke er fotballaktivitet der, sier Erik Forgaard.