Erik Fuglestad vil score mer

STAVANGER (Dagbladet): Etter sin sjuende fulltreffer for sesongen revurderer Erik Fuglestad nå målsettingen om å score ti mål i årets sesong. Og hvorfor ikke? Han virker nesten ustoppelig om dagen.

I går var Vikings elegante midtbanespiller involvert i lagets to første mål - og ordnet sjøl seiersmålet 12 minutter før slutt.

- Det er ikke meg imot å fortsette målrushet. Målene har trillet inn så langt i sesongen, så hvorfor skal de ikke fortsette med det? spør Fuglestad.

Vikings hjelpetrener, Lars Gaute Bø, mener det ikke er tilfeldig at Fuglestad er en av de mest målfarlige i Tippeligaen.

- Erik har en egen evne til å lukte målsjanser.

Statistikken til Viking-trener Benny Lennartsson viser også at Fuglestad ligger høyt på lista over målgivende pasninger, og pasninger til målgivende.

Gårsdagens oppgjør i Stavanger var meget underholdende - og holdt et drepende tempo.

Dødballspesialistene LSK ble tatt på senga med sitt eget våpen i går: To av Viking-scoringene kom nettopp etter corner.

Men LSK kom etter hvert tilbake i kampen, og ved hjelp av måljegerne Clayton Zane og Sveinung Fjeldstad utliknet de til 2-2.

En hoppende sint Benny Lennartsson manet sine elever til innsats fra sidelinjen, og heldigvis for Viking skjøt Erik Fuglestad gullfuglen før slutt.

- Benny hadde all rett til å være sint.Vi gjorde alt for mange feil. Heldigvis hadde vi marginene på vår side i dag. Det hadde vi ikke mot Lyn på søndag, sier matchvinneren.

<B>SCORER OG SCORER:</B> Vikings Erik Fuglestad har jublet mye i årets sesong, og i går hadde han grunn til å juble igjen.