Erik Loe blir sjef for NFFs nye storsatsing

- Han er rett mann.

DAGLIG LEDER: Erik Loe blir daglig leder i fotballforbundets datterselskap Ullevaal Arena. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
DAGLIG LEDER: Erik Loe blir daglig leder i fotballforbundets datterselskap Ullevaal Arena. Foto: Terje Bendiksby / ScanpixVis mer

Erik Loe blir daglig leder i fotballforbundets datterselskap Ullevaal Arena.

Ifølge NFF har selskapet som formål å øke opplevelsen, engasjementet og publikumsinteressen på landskampene, samt å styrke inntjeningen til forbundet og dets datterselskaper.

- Erik Loe har en solid fotballbakgrunn og kjenner NFF og datterselskapene svært godt etter sine fire år i styret i NFF. Han har i tillegg kommersiell bakgrunn fra salg, markedsføring og kommunikasjon, og et stort nettverk inn mot NFFs nåværende kunder og potensielle nye partnere. Derfor er han rett mann for å lede et selskap som NFF og norsk fotball har store forventninger til, sier generalsekretær Kjetil Siem i NFF til fotball.no.

Påtalenemnda i Norges Fotballforbund trakk i fjor sin anmeldelse Erik Loe i den såkalte overgangssaken. Han ble senere tilkjent sakskostnader av doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund.

(NTB)