Erik Loe overtar etter Espelund

Konstituert generalsekretær i NFF.

KONSTITUERT: Visepresident i NFF, Erik Loe, skal jobbe i halv stilling som konstituert generalsekretær mens forbundet leter etter en permanent løsning.Foto: Bjørn Sigurdsøn, Scanpix
KONSTITUERT: Visepresident i NFF, Erik Loe, skal jobbe i halv stilling som konstituert generalsekretær mens forbundet leter etter en permanent løsning.Foto: Bjørn Sigurdsøn, ScanpixVis mer

Erik Loe blir Karen Espelund foreløpige etterfølger i Norges Fotballforbund.

Arbeidet med å skaffe en permanent erstatter startes umiddelbart. Loe, som fra før er visepresident i forbundet, startet i dag i en 50 prosents stilling, melder NFF i en pressemelding.

- Da Sondre Kåfjord spurte om jeg ville gå inn i funksjonen som generalsekretær i en overgangsfase, så jeg det som en svært spennende utfordring. Etter å ha fått avklart det praktiske med min nåværende arbeidsgiver ser jeg fram til å ta fatt på krevende oppgaver som leder av NFFs administrasjon, sier Loe, som også jobber som rådgiver i reklamebransjen.

Fotballforbundets president, Sondre Kåfjord, er glad for at styret fikk på plass så kort varsel, etter at Espelund trakk seg med umiddelbar virkning i forrige uke.

- Jobben som generalsekretær er både krevende og viktig for norsk fotball, og det er viktig at vi holder hjulene i gang til vi har funnet en permanent løsning, sier Kåfjord.

(NTB)