Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erik Mykland blir spaltist i FireFireTo

Etter flere års taushet blir «Myggen» fast spaltist i FireFireTo.

Landslagslegenden har vært borte fra rampelyset helt siden han spilte sin siste obligatoriske kamp i september 2003. Han har forlengst flyttet til Oslo, og får nå en stemme i Fotball-Norge igjen:

Mykland blir nemlig fast spaltist i fotballmagasinet FireFireTo.

-  Jeg synes det er morsomt - og kjempespennende - at han har sagt ja til dette, sier redaktør Tom Stalsberg, som håper Myklands første bidrag blir å finne i VM-utgaven, utgivelsesdato 30. mai.

-  Han sitter jo inne med masse VM-minner og -opplevelser. Han skal selv få avgjøre hva han vil skrive om, og hvor ofte, men jeg er sikker på det blir bra. Myggen må ha journalistikken i blodet - faren jobbet jo i avis, sier Stalsberg.

-  Jeg håper på ei verbal overstegsfinte i ny og ne.

Egil «Drillo» Olsen, Stig Inge Bjørnebye og Anders Jacobsen blir også å finne i FireFireTos glansede spalter, kan redaktøren opplyse.

-  Vi kan stille litt av et bedriftslag. Med meg som sovende spiss.

SPALTIST: Slutt på tausheten fra folkefavoritten Erik Mykland. Foto: DAGBLADET
SPALTIST: Slutt på tausheten fra folkefavoritten Erik Mykland. Foto: DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling