Erik Nevland til Groningen

Men spiller sesongen ut for Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge vært spekulasjoner rundt Erik Nevland og den nederlandske eliteserieklubben Groningen, og i dag blir overgangen en realitet, ifølge Stavanger Aftenblad.

Verken Erik Nevland eller avtroppende direktør Bjarne Berntsen i Viking var tilgjengelige for kommentar overfor Dagbladet.no, men overgangen blir stadfestet av klubben.

- Står ikke på penger

For fem dager sa Nevland dette om sin fotballframtid til Stavanger Aftenblad:

- Vi er i forhandlinger, men det står ikke på økonomien i tilbudet. Groningen er et svært aktuelt alternativ. Jeg har fortsatt ikke satt noen frist for å ta en avgjørelse, sa den tidligere Manchester United-proffen.

Dro i går

Nevland reiste til Nederland i går ettermiddag, og skal ha bestemt seg for å skrive under for Groningen fram til sommeren 2008 etter møter med klubbledelsen i dag.

Han vil spille for Viking ut 2004-sesongen, men Groningen vil trolig prøve å få spissen spilleklar så snart som mulig etter 1. november - selv om overgangsvinduet først åpner 1. januar.

Bosman-spillere

Men Nevland er ikke den eneste Bosman-spilleren i klubben. Både Peter Kopteff, Frode Hansen, Frode Olsen, Hannes Sigurdsson og Tore Snørteland, står uten kontrakt ved sesongslutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer