Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erik Nevland til Groningen

Men spiller sesongen ut for Viking.

Det har lenge vært spekulasjoner rundt Erik Nevland og den nederlandske eliteserieklubben Groningen, og i dag blir overgangen en realitet, ifølge Stavanger Aftenblad.

Verken Erik Nevland eller avtroppende direktør Bjarne Berntsen i Viking var tilgjengelige for kommentar overfor Dagbladet.no, men overgangen blir stadfestet av klubben.

- Står ikke på penger

For fem dager sa Nevland dette om sin fotballframtid til Stavanger Aftenblad:

- Vi er i forhandlinger, men det står ikke på økonomien i tilbudet. Groningen er et svært aktuelt alternativ. Jeg har fortsatt ikke satt noen frist for å ta en avgjørelse, sa den tidligere Manchester United-proffen.

Dro i går

Nevland reiste til Nederland i går ettermiddag, og skal ha bestemt seg for å skrive under for Groningen fram til sommeren 2008 etter møter med klubbledelsen i dag.

Han vil spille for Viking ut 2004-sesongen, men Groningen vil trolig prøve å få spissen spilleklar så snart som mulig etter 1. november - selv om overgangsvinduet først åpner 1. januar.

Bosman-spillere

Men Nevland er ikke den eneste Bosman-spilleren i klubben. Både Peter Kopteff, Frode Hansen, Frode Olsen, Hannes Sigurdsson og Tore Snørteland, står uten kontrakt ved sesongslutt.

Trener Roy Hodgson understrekte overfor Stavanger Aftenblad at hans oppgave er å skape et best mulig mannskap.

- Derfor må alle spillerne vise at de har kvalitetene som skal til, sa Viking-treneren.

<B>MÅLKONGEN: Erik Nevland, slik Viking-fansen elsker å se ham. 62 Tippeligamål er fasiten så langt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling