Erik Pedersen med lyskespark til Odd

Erik Pedersen er frustrert og rasende over behandlingen han har fått i Odd. I et usedvanlig krast innlegg på Odd-supporternes hjemmeside omtaler han blant annet klubbledelsen som «rasshøl».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Pedersen skriver at han føler seg skviset ut av klubben, etter en sesong der han mistet plassen på laget. Han uttrykker voldsom skuffelse over at han ikke fikk noen forklaringer eller oppmuntringer etter at han havnet på benken.

- Jeg følte meg rett og slett som en drittsekk som det ikke var bruk for lenger. Jeg var ikke lei meg fordi jeg ikke kom inn igjen på laget, men fordi ingen hadde mot nok til å si hvorfor.

Spesielt trenerne Arne Sandstø og Morten Rønningen får en omgang verbal juling av de sjeldne.

- Det å være nr. 12, 13, 14, 15 og så videre i Odd Grenland føles nesten som om ingen har bruk for deg før noen er skadet eller har karantene. Da må det jo være noe helt galt med trenerne, når spillerne føler seg slik, skriver Pedersen før han går til mer personlige angrep og karakteristikker av de to trenerne og andre i klubbledelsen.

- Rasshøl

Innlegget avslutter han med følgende hilsen til Odd-ledelsen:

- Jævla rasshøl. Ha en jævlig d årlig jul og et økonomisk elendig nyttår.

Erik Pedersen har selv lagt artikkelen direkte inn på «Oddrane»-sidens seksjon «Spillernes hjørne», forteller supporterleder Kim Bøhn.

- Når det gjelder dette innlegget står det fullt og helt for Eriks regning. Han har sagt at han tar ansvaret for det, sier Bøhn til Dagbladet.no.

Bøhn mener ikke at supporterforeningen Oddrane, som står bak hjemmesiden, er ansvarlige for det spillerne skriver.

Sandstø ikke sjokkert

Odd-trener Arne Sandstø lar seg ikke sjokkere av Pedersens innlegg.

- Pedersens avslutning, der han ønsker sine gamle lagkamerater omtrent alt vondt, sier mer om Erik Pedersen enn om Odd. Pedersen går ut med klager hver gang ting ikke helt går hans vei, og for oss i Odd har han mistet sin injurierende kraft for lenge siden, sier Sandstø til Stavanger Aftenblads nettutgave.

Sandstø kommenterer kritikken om dårlig oppfølging for de nest beste slik:

- Vi har mye å gå på også i Odd, men føler at vi er på rett vei. I løpet av en uke er det nok av treninger der alle spillerne i troppen blir fulgt opp, sier Sandstø.

HUDFLETTER ODD:</B> Erik Pedersen slipper følelsene løs i et frontalangrep på Odd Grenland.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer