Skipresident Erik Røste

Erik Røste ønsker gjenvalg som skipresident

Erik Røste sier til NTB at han er topp motivert for nok en periode som skipresident.

ØNSKER GJENVALG: Erik Røste sier at han er topp motivert til å fortsette som skipresident.
Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
ØNSKER GJENVALG: Erik Røste sier at han er topp motivert til å fortsette som skipresident. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

57 år gamle Røste har vært skipresident siden 2012. Nå stiller han seg igjen til disposisjon for valgkomiteen foran Skitinget i starten av juni.

- Når jeg sier at jeg er motivert for en ny periode, og det er jeg virkelig, er det fordi jeg har lyst til å være med på å gjennomføre og fullføre mange av de spennende prosessene vi har satt i gang i norsk skisport.

- Vi tok 28 medaljer i vinter-OL og dobbelt VM-gull i skiflyging. Det topper en sesong som går inn i historien som en av de beste i norsk skisport. I tillegg er rekrutteringen fantastisk god, og den store aktiviteten i hele landet gleder meg stort, sier Røste til NTB.

Krevende dager

Under hans ledelse har det også vært vanskelige saker som doping- og astmasaker rundt Therese Johaug og Martin Johnsrud Sundby og kritikk om manglende åpenhet.

- Det er mange solskinnsdager for en skipresident. Det er usedvanlig mye moro, men det har også vært krevende dager. Det å ta ansvar er også å være med å bidra til at negative saker ikke skjer igjen. Det er noe vi har hatt mye fokus på, og derfor har vi iverksatt en rekke tiltak, sier Røste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer