Erik Thorstvedt angrer seg for at han ikke sjekket flere damer

Norske fotballprofiler deler sine beste minner fra Norway Cup.

NORWAY CUP-DELTAGER: Erik Thorstvedt, tidligere landslagskeeper, deltok i Norway Cup to ganger på slutten av 70-tallet. Han beskriver turneringen som fantastisk. Foto: ERLING HÆGELAND / Dagbladet
NORWAY CUP-DELTAGER: Erik Thorstvedt, tidligere landslagskeeper, deltok i Norway Cup to ganger på slutten av 70-tallet. Han beskriver turneringen som fantastisk. Foto: ERLING HÆGELAND / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flere av våre største fotballprofiler har deltatt i Norway Cup.

Erik Thorstvedt (50) deltok i turneringen to ganger på slutten av 70-tallet med Viking fotballklubb.

- Det var fantastisk å være med på Norway Cup. Det var stort å få være en del av det fellesskapet - og hvis vi i tillegg gjorde det litt bra sportslig, var det ekstra gøy.

Norway Cup var som storbyferie Han husker godt da laget hans gikk videre i turneringen på en straffesparkkonkurranse det ene året.

- Jeg reddet et straffespark og skulle få ta den avgjørende straffen. Jeg tror det var mot Tistedalen. Straffesparket mitt var elendig, men det gikk i mål og vi gikk videre i tureneringen og fikk være med en ekstra dag.

- Ble det tid til å sjekke opp jenter da?

- Vi fokuserte på det sportslige så det ble svært lite sjekking, men vi var jo i den rette alderen, så vi burde kanskje gjort det? Men jeg tror ikke vi hadde hatt sjans på damene uansett.

Som tenåring var det stort for Thorstvedt og guttene på laget å reise «helt» fra Stavanger til Oslo for å spille fotball. Det føltes litt som å dra på storbyferie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer