Erik utfordrer Frode

SKIEN/TRONDHEIM (Dagbladet): I går ble Tippeligaens toppscorer Frode Johnsen tatt ut på landslaget. Det skremmer ingen i gamleklubben Odd. - Han sier han skal score hat-trick. Det har han ikke greid på trening engang, sier Odd-keeper Erik Holtan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tilsynelatende ordkrigen mellom de to gamle romkameratene i Odd startet i ukas utgave av Byavisa i Trondheim. Men mellom avisoverskriftene har de to snakket flittig på telefonen sammen. Tonen er gemyttlig, og i Skien er man stolte av at Frode Johnsen har blitt en suksess i RBK.

- Det er vi som har gjort Frode til landslagsspiller. Han ble ikke god i RBK, det ble han i Odd, sier Erik Holtan.

Mest likt

Det er Johnsen enig i.

- Ja, jeg har ikke blitt vanvittig mye bedre i Rosenborg, men jeg har vel forandret meg litt som spiller, forklarer Johnsen.

Han synes ikke Odd er noen blåkopi av Rosenborg. Men han er enig i at det er de to lagene i Tippeligaens tetsjikt som likner mest på hverandre.

- Odd spiller mer langballer enn RBK i angrep, men hovedprinsippene er like. Defensivt gjør jeg akkurat det samme i RBK som jeg gjorde i Odd.

Frode Johnsen taklet overgangen fra Skien til Trondheim enkelt.

- Jeg tror faktisk hver eneste av dagens Odd-spillere i sin posisjon kunne gått inn i samme posisjon på Rosenborg, mener Frode (se sidesak på RBKs skyggekabinett).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer