Premier League

Eriksen og Alli hindret Chelsea i å sette rekord

Med seier mot Tottenham ville Chelsea sette ny Premier League-rekord med 14 strake seire i en sesong. Det klarte de ikke.

DOBBEL-DELE: Dele Alli feirer sin andre scoring mot Chelsea sammen med Eric Dier. Til venstre: Christian Eriksen, som hadde målgivende pasning på begge scoringene. Foto: AFP PHOTO 
DOBBEL-DELE: Dele Alli feirer sin andre scoring mot Chelsea sammen med Eric Dier. Til venstre: Christian Eriksen, som hadde målgivende pasning på begge scoringene. Foto: AFP PHOTO  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Tottenham-Chelsea 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Rekord eller ikke? Det var det store samtaleemnet før kveldens London-derby mellom Tottenham og Chelsea.

Chelsea har vært supersoilide de siste månedene, og tangerte Arsenals rekord med 13 strake seire i 2001/2002-sesongen da de slo Stoke for fire dager siden. Med ny seier i toppkampen mot Tottenham ville de sette ny rekord med 14 strake seire i en sesong.

I kveld sa det imidlertid stopp for Antonio Contes gutter. For første gang siden 24. september tapte Chelsea en fotballkamp.

Sjansefattig omgang

Første omgang så ut til å ebbe ut i 0-0 etter 45 svært sjansefattige minutter.

Vi måtte vente helt til overtiden av første omgang før vi fikk omgangens første skudd på mål. Og det gikk også i mål. Da 46 minutter var spilt stanget Dele Alli inn 1-0 etter et ultrapresist innlegg av Christian Eriksen.

Enorme sjanser

Chelsea åpnet andre omgang best. Diego Costa og Eden Hazard hadde enorme sjanser til å score i løpet av de første tre minuttene i andre omgang, men ingen av dem klarte å overliste Hugo Lloris i Tottenham-buret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer