Eriksen om beskjeden som aldri kom: - Kanskje vi ville vært mer offensive

Danmark var veldig fornøyd med det ene poenget mot Frankrike, men Christian Eriksen sier at de kanskje ville tatt flere sjanser dersom de visste at Peru ledet 2-0 i den andre kampen.

VILLE IKKE VITE: De danske spillerne visste ikke noe om den andre kampen. Danmarks trener Åge Hareide takker Christian Eriksen (t.v.) etter 0-0 mot Frankrike.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VILLE IKKE VITE: De danske spillerne visste ikke noe om den andre kampen. Danmarks trener Åge Hareide takker Christian Eriksen (t.v.) etter 0-0 mot Frankrike. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOSKVA (Dagbladet): 0-0-kampen mellom Danmark og Frankrike vil på ingen måter skrives inn i historiebøkene som en minneverdig kamp. Etter 90 minutter hadde keeperne på de to lagene knapt hatt noe skikkelig å gjøre.

Det var tydelig at begge nasjonene var veldig fornøyd med 0-0, noe som betydde at Danmark definitivt gikk videre til åttedelsfinalen og Frankrike samtidig vant gruppa.

Men siden Peru tok en 2-0-ledelse mot Australia etter 50 minutter i andre omgang, måtte sistnevnte ha tre scoringer for å gå videre dersom Danmark skulle tape sin kamp.

Derfor kunne Åge Hareides menn i teorien tatt litt større sjanser og gått for gruppeseieren, i stedet for å ligge bakpå og ro inn 0-0.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer