Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Eriksen-perle holder liv i tittelkampen i Premier League

Tottenham er bare fire poeng bak Chelsea.

PERLESCORING: Christian Eriksen reddet tre poeng for Tottenham med sin scoring fra 20 meter. Foto: Reuters / Matthew Childs
PERLESCORING: Christian Eriksen reddet tre poeng for Tottenham med sin scoring fra 20 meter. Foto: Reuters / Matthew Childs Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Crystal Palace - Tottenham 0-1

(Dagbladet): Hvem som går hjem med ligatittelen i Premier League, er langt fra avgjort. Det sørget Christian Eriksen for onsdag kveld da han sikret Tottenham tre poeng som fører Spurs tre poeng nærmere byrival Chelsea.

Nå skiller det bare fire poeng i kampen om ligatittelen. Bare fem kamper gjenstår. Dermed er tittelkampen virkelig levende.

Tottenham kontrollerte stort sett hele kampen, men fikk ikke ballen i nettmaskene. Med ti minutter igjen tok derimot Christian Eriksen ansvar og dunket til fra 20 meter. Et kremmerhus av en scoring.

- Dette målet betydde mye. Vi hadde ikke mange store sjanser, men heldigvis scoret vi på den. Vi var hissigere i angrep i andre omgang, og det ga oss flere sjanser. Jeg synes vi klarte oss bra, sier Eriksen i intervjuet vist på TV 2 etter kampen.

For Tottenham venter nå storoppgjøret hjemme mot Arsenal søndag.

Andre Premier League-oppgjør onsdag kveld:

Arsenal - Leicester 1-0

Middlesbrough - Sunderland 1-0

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!