<strong>I STORFORM:</strong> Christian Eriksen er i storform om dagen. Torsdag ordnet han 1-0-seier til Danmark - og håpet om VM lever. Foto: REUTERS/Stevo Vasiljevic
I STORFORM: Christian Eriksen er i storform om dagen. Torsdag ordnet han 1-0-seier til Danmark - og håpet om VM lever. Foto: REUTERS/Stevo Vasiljevic Vis mer

Danmark i VM-kvalifisering

Eriksen tente VM-håpet for Hareides Danmark

Det danske VM-håpet lever etter at Christian Eriksen ordnet 1-0-seier i den vanskelige bortekampen mot Montenegro i gruppe E torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Christian Eriksen sendte danskene i ledelsen etter 16 minutter. Henrik Dalsgaard headet et overlegg tilbake foran mål. Der kom Tottenham-spilleren og med en lekker touch på ballen la han til rette og dundret ballen uttakbart nede i hjørnet for målvakten.

Det var en god 1. omgang av Åge Hareides menn som styrte det meste og tok ingen unødvendige sjanser. Hjemmelaget ville mer enn de evnet.

Det var Danmarks fjerde strake seier i VM-kvalifiseringen.

Med seieren byttet lagene plass på tabellen. Danmark overtok annenplassen og er tre poeng bak Polen med en kamp igjen å spille.

Danmark tar imot Romania i Parken søndag. Med ett poeng der er playoffplassen sikret for danskene. Så får de bare håpe at Polen taper hjemme mot Montenegro.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer