<strong>PRINSEN AV DANMARK:</strong> Tim Krul stoppet definitivt Christian Eriksen i helga, men bestemannsprisen i Danmark er sikkert et fint plaster på såret. Foto: SCANPIX/AFP/IAN KINGTON
PRINSEN AV DANMARK: Tim Krul stoppet definitivt Christian Eriksen i helga, men bestemannsprisen i Danmark er sikkert et fint plaster på såret. Foto: SCANPIX/AFP/IAN KINGTON Vis mer

Eriksen tok tittelen som Danmarks beste tilbake

Fra Daniel Agger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tottenham-proffen Christian Eriksen er for annen gang blitt kåret til årets danske fotballspiller.

21-åringen vant prisen også i 2011, men i fjor måtte han gi tapt for Liverpools Daniel Agger.

Agger var også blant konkurrentene i år - sammen med Andreas Cornelius og Jores Okore. Utfallet av SMS-avstemningen ble at Eriksen gikk av med seieren.

Midtbanemannen skiftet klubb fra Ajax til Tottenham i sommer. Foreløpig er det blitt totalt 12 kamper og én scoring for London-klubben.

- 2013 har vært det beste året i karrieren min. 2012/13-sesongen var veldig spesiell med seriegull med Ajax, og jeg bidro med mye i løpet av den sesongen. Og så har jeg selvfølgelig hatt drømmeovergangen til Tottenham, sa Eriksen.

Han er med i troppen til landskampen mot Norge fredag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer