- Eriksson blir engelsk landslagsjef

Lazio-president Sergio Cragnotti avslørte i dag at klubben allerede er på jakt etter Sven Göran Erikssons erstatter. - Han blir Englands første utenlandske manager og er stolt. Jeg forstår han, sier Cragnotti. Les de ferskeste nyhetene fra engelske fotbal.l

Det meste tyder dermed på at Eriksson etterfølger Kevin Keegan i en av fotballverdens tøffeste jobber - selv om det engelske fotballforbundet ennå ikke har offentligjort nyheten.

- Vi har gjort stor framgang, og det er grunnen til at nyheten har kommet ut fra Italia. Vi er veldig fornøyd med framgangen, det er veldig gode nyheter for alle som bryr seg om engelsk fotball, sier FA-direktør David Davies til Sky Sports.

Ifølge Lazio-president Cragnotti var Eriksson trist da han han forklarte ledelsen i Roma-klubben om sin avgjørelse.

Erikssons kontrakt med Lazio går ut etter årets sesong. Hvis den populære svensken velger å bli i klubben ut kontraktsperioden kommer midlertidig landslagssjef Peter Taylor til å lede England fram til neste sommer.TORE ANDRE FLO kan ifølge The Mirror være på vei bort fra Chelsea. Mot Tottenham lørdag var nordmannen på nytt innbytter, og manager Claudio Raineri varsler at han ikke vil beholde misfornøyde spillere. - Ikke alle kan spille og hvis en spiller ikke er lykkelig, vil jeg ikke beholde ham, sier italieneren. Ifølge avisa har Flo bedt om samtaler med treneren. - Jeg vil ikke bort, men jeg må vite hvor jeg står, sier Flo.GEORGE GRAHAM ble pepet ut av fansen etter tapet mot Chelsea i helga. Nå får han en tillitserklæring av Spurs-formann Alan Sugar. I engelsk fotball får ofte trenere sparken like etter støtteuttalelser fra sjefene, men det skjer trolig ikke nå. - George Grahams meritter gjør ham til en av de beste manageren i Premier League. Vi må være varsomme og tålmodige, sier Sugar.THIERRY HENRY kan være i trøbbel etter at han skal ha sparket til Spencer Prior lørdag. Dommeren så ikke hendelsen, men kameraene plukket opp franskmannens spark mot leggen til Manchester City-backen. - Vi venter på dommerrapporten, så skal vi se på saken, sier en FA-talsmann. Trolig får spissen både bøter og utestengelse.LIVERPOOL-SPISS Titi Camara har kommet på kant med trener Gerard Houllier. Den afrikanske spissen ba om å bli satt på transferlista etter sju uker på skadelista. - Det skuffer både meg og fansen, og jeg synes ikke det er rettferdig mot klubben, sier Houllier.PIERRE VAN HOOOIJDONK får ikke lønn i Benfica, men vil likevel ikke til Leicester. Den nederlandske spissen har tidligere spilt for Nottingham og Celtic og synes han fortjener bedre denne gangen. - Med all respekt til Peter Taylor, Leicester og Premier League. De er ikke en stor klubb, sier 30-åringen.STAN COLLYMORE slipper trolig straff for sine støtende bevegelser mot Leeds-fansen etter debutscoringen for Bradford søndag. 29-åringens feiring førte til at titalls Leeds-fans prøvde å storme banen, men spissen ble ikke nevnt i dommerens kamprapport. Påstander om rasistiske rop mot Collymore bidrar trolig også til at han ikke blir straffet.

  • Kilder: The Mirror, The Sun, Optasoccer, Zoosoccer, Teamtalk.