Eriksson gir Cole ny tillit

Mye tyder på at Andy Cole får sjansen fra start også i onsdagens kamp mot Albania. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Cole fikk mye kritikk etter lørdagens kamp mot Finland. 29-åringen sløste blant annet bort en kjempesjanse. Men England-sjef Sven-Göran Eriksson er godt fornøyd med Manchester United-spissen.

- Jeg er godt fornøyd med spillet til Cole. Han hadde en god sjanse, og scoret ikke. Men hva så?

- Han var uheldig. Andy Cole er likevel en fantastisk fotballspiller, sier Eriksson til Daily Mail.

England spiller VM-kvalifiserigskamp mot Albania på onsdag.

Leboeuf mister serieinnspurten

Chelseas Frank Leboeuf kan miste resten av sesongen. Stopperen forlot banen med en strekkskade da Frankrike slo Japan 5-0 i helga. Nå avventer Leboeuf en nærmere undersøkelse av skaden. - Det er frustrerende med tanke på de viktige kampene vi har framover med Chelsea, sier Leboeuf til Daily Mail. - Jeg forventer at jeg er ute i minimum en måned.

Effenberg linket til Tottenham

Stefan Effenberg bekrefter at han forlater Bayern München når kontrakten hans går ut i 2002. Tyskeren har hintet om at Premier League blir neste stopp. - Å spille i England er alltid i mine tanker. Klubben må være i London. Arsenal er et godt lag, men Spurs har alltid fascinert meg, sier Effenberg.

Thatcher planlegger comeback

Tottenham-forsvareren Ben Thatcher nærmer seg et comeback. Thatcher har vært ute med skade i fire måneder og fryktet at sesongen var over for hans del. - Det hadde vært perfekt å få noen kamper på tampen av sesongen, komme seg i form og komme tilbake helt fresh neste sesong, sier Thatcher.

TILLIT: Andy Cole måtte tåle kritikk etter sin innsats mot Finland, men han får støtte av sjefen. Her er Cole i duell med Finlands Sami Hyypiä.