- Eriksson uaktuell for England

Lazio-manager Sven Göran Eriksson sa i går at han kunne tenke seg å ta over jobben som ny engelsk landslagssjef. Den muligheten avvises i dag av den italienske storklubben, som isteden har tilbudt svensken kontraktforlengelse. Les også øvrige nyheter fra engelsk fotball.

Svenske Sven Göran Eriksson er en av tre kandidater til jobben som ny engelsk landslagssjef. Fra før har Arsene Wenger sagt seg uaktuell, mens Roy Hodgson ikke har særlig tillit i folket. Nå ser det ut som også Eriksson kan glippe for det engelske fotballforbundet.

- Mr. Eriksson er under kontrakt med Lazio, og vil definitivt ikke få lov til å forlate oss eller diskutere kontrakt med andre parter, sier Lazio-president Sergio Cragnotti til Sky Sport.

Isteden har Lazio tilbudt Eriksson en forlengelse av kontrakten som utløper neste sommer.

- Vi håper at Mr. Eriksson skal lede oss til triumf i Champions League, og han har også fått tilbud om ny kontrakt. Vi håper han vil bli værende i klubben i flere år til, sier Lazio-presidenten.

Dermed må det engelske fotballforbundet trolig se etter andre kandidater. Dersom de da ikke har tid til å vente helt til juni 2001 før de ansettter ny landslagssjef?

UAKTUELL? Lazio avviser at Sven Göran Eriksson er aktuell for å overta jobben som ny engelsk landslagssjef.