Erkerivalene festet sammen

Arsenal- og Manchester United-stjerner storkoste seg på spansk nattklubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De kjemper en bitter kamp om ligagullet i England. Nå tyder det meste på at Arsenal- og Manchester United-spillerne er gode venner utenfor fotballen.

The Sun skriver i dag at en gjeng stjernespillere fra de to klubbene festet heftig sammen da de var i Barcelona på sponsoroppdrag natt til i går.

Arsenals Thierry Henry og Freddie Ljunberg skal ha blitt med Ruud van Nistelrooy, Rio Ferdinand og Mickael Silvestre (alle United) på en eksklusiv nattklubb bare timer før de spilte inn en reklamefilm i går.

Avisa melder at både sprit, vin og øl ble konsumert på diskoteket Danzatori da gjengen kom etter midnatt. Van Nistelrooy skal ha vært førstemann hjem på hotellet kl. 04.10.

Ferdinand og Henry skal ha holdt ut helt til sekstida om morgenen - bare fire timer før filmingen startet på Barcelonas hjemmebane Nou Camp.

Reklamefilmen de spilte inn var for en kjent skofabrikant og skal koste omlag 120 mill. kroner.

(Dagbladet.no)

AMPERT PÅ OLD TRAFFORD:</B> Thierry Henry (t.v) var en av spillerne som omringet Ruud van Nistelrooy da lagene møttes i høst. Flere Arsenal-spillere endre opp med karantene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer