Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erkerivalene møtes i håndballfinalen

Larvik mot Byåsen.

Larvik møter Byåsen i finalen i sluttspillet i håndballens eliteserie for kvinner. Det ble klart etter at returkampene i semifinalene ble spilt tirsdag kveld.

Larvik ledet med ni mål på Bækkelaget fra den første semifinalekampen i Oslo. Hjemme i Bergslihallen lekte seriemesterne fra Larvik seg til finalen og vant 33-22. Dermed vant de hele 61-41 sammenlagt.

Toppscorere for hjemmelaget ble Tine Kristiansen og Linn-Kristin Riegelhuth – begge med seks mål.

I Trondheim ble det mer spenning da Byåsen tok i mot Nordstrand.

Hjemmelaget hadde en ledelse på tre mål å gå på før den andre kampen.

I Trondheim spektrum vant hjemmelaget 28-26 over jentene fra Nordstrand. Dermed kunne trønderne feire finaleplass med 55-50 sammenlagt.

Mia Hundvin og Randi Gustad gjorde seks mål hver for Nordstrand, men det var ikke nok. Hjemmelagets Vigdis Hårsaker ble toppscorer i kampen med åtte mål.

Den første finalen spilles i Larvik torsdag. Returoppgjøret spilles i Trondheim søndag. (ANB)

Omtrent slik pleier styrkeforholdet å være når Larvik møter Byåsen i håndball. Kanskje klarer Byåsen å rette på det når lagene møtes i sluttspillfinalen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling