Erkerivaler diskuterer felles stadion

Mot forbrødring for Everton og Liverpool?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Erkerivalene Liverpool og Everton har tidligere bryskt avvist at det skal være aktuelt å bygge nytt, felles stadion. Men nå diskuteres planene på ny, ifølge BBC.

Den engelske sportsministeren Richard Caborn har innkalt partene til møte, og nå spekuleres det i at Liverpool er i ferd med å mykne.

- Massive protester

- Cabhorn har blitt bedt om å ordne et møte, og han er mer enn villig til å diskutere temaet. På et generelt grunnlag er ministeren tilhenger av deling av sportsarenaer, og han støttet også avtalen mellom Leicester City og Leicester Tigers, sier en talsmann for departementet til BBC.

En avtale mellom Everton og Liverpool vil være historisk, og kommer garantert til å sette sinnene i kok hos begge supportergruppene.

- Felles stadion må være en siste utvei, og det vil nok bli massive protester hvis det blir noe mer ut av dette. De fleste vil nok heller beholde Anfield enn å bygge sammen med Everton, sier Tore Hansen, daglig leder i Liverpools norske supporterklubb, til Dagbladet.no.

Overskrider budsjettet

Men kostnadsbesparelse, og det faktum at byrådet i Liverpool støtter deling av nytt stadion, kan gjøre fristelsen stor i klubbenes styrer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.