Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erkjenner intern splid om argentinsk superduo

- Men de har ikke forstyrret laget, sier West Ham-manageren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Følg åtte kamper i Premier League direkte fra kl. 13.45!

(Dagbladet.no): West Ham-fansen var ikke de eneste som måtte gni seg i øynene da London-klubben snappet den argentinske superduoen Carlos Tevez og Javier Mascherano like før overgangsvinduet stengte.

Men fansen var naturligvis i ekstase - i likhet med manager Alan Pardew.

- Jeg er ikke i tvil om at denne avtalen vil gi oss en sjanse til å konkurrere med de beste lagene i Premier League og i Europa, sa han.

Duoen har startet de siste to kampene mot Palermo og Newcastle. Begge har endt med tap, samtidig som West Ham har fått en skjev sesongstart i Premier League - og mer skal ikke til før det snakkes om at argentinerne har negativ innflytelse på laget.

- Ikke rettferdig

Beskyldninger om at Tevez og Mascherano har forårsaket uro blir imidlertid avfeid som sludder av Pardew.

- Det er ikke rettferdig mot oss eller Mascherano og Tevez å antyde at de har forstyrret laget. Vi hadde en god stall, og nå er det forsterket med to kvalitetsspillere. Vi kan ikke klage på det - det er helt fantastisk, sier han.

SUPERDUO: Ingen kan bestride kvaliteten på West Hams to argentinere, Carlos Tevez og Javier Mascherano. Men West Hams svake start på sesongen har ført til spekulasjoner om at de har en negativ innflytelse på laget. Marlon Harewood ser i hvert fall ut til å komme godt overens med argentinerne på dette bildet. Foto: AP
SUPERDUO: Ingen kan bestride kvaliteten på West Hams to argentinere, Carlos Tevez og Javier Mascherano. Men West Hams svake start på sesongen har ført til spekulasjoner om at de har en negativ innflytelse på laget. Marlon Harewood ser i hvert fall ut til å komme godt overens med argentinerne på dette bildet. Foto: AP Vis mer

Har skapt irritasjon

Men når to argentinere skal inn på laget, må nødvendigvis to ut. Det har gått ut over Marlon Harewood og Hayden Mullins. Pardew erkjenner at det har ført til en viss murring i spillergruppen.

- Absolutt, ankomsten har irritert et par stykker. Det skjer i enhver storklubb, og forhåpentligvis er vi på vei til å bli en. Situasjonen vil bare bli verre dersom noen spillere føler seg forulempet fordi de ikke spiller. Det eneste de kan gjøre er å jobbe knallhardt på trening og overbevise meg om at de bør inn på laget, sier Pardew.

Han mener Tevez og Mascherano tilpasser seg den engelske måten å spille på bedre for hver dag som går.

- De to siste ukene har vært viktige, fordi de har gitt Tevez og Mascherano muligheten til å se hva det handler om og hva som kreves for å vinne kamper. De blir mer og mer integrerte, sier han.

image: Erkjenner intern splid om argentinsk superduo
<B>MÅLLØS:</B> Carlos Tevez har startet de siste to kampene for West Ham, uten stor suksess. Her fra forrige hjemmekamp mot Newcastle, som endte med 0-2-tap.