Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erlandsen ferdig i Ull/Kisa etter sesongen

- Må innrømme at jeg er overrasket.

FÅR IKKE NY KONTRAKT: Arne Erlandsen får ikke ny kontrakt med Ull/Kisa.  FOTO: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADET
FÅR IKKE NY KONTRAKT: Arne Erlandsen får ikke ny kontrakt med Ull/Kisa. FOTO: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADET Vis mer

Fotballtreneren Arne Erlandsen får ikke fornyet kontrakt med 1.-divisjonsklubben Ull/Kisa.

Erlandsens avtale med klubben går ut etter sesongen. Han fikk beskjed av arbeidende styreleder Cato Strømberg onsdag om at dette blir hans siste sesong i Ull/Kisa, skriver Romerikes Blad.

- Jeg må innrømme at jeg ble litt overrasket, sier Erlandsen til avisen.

Arne Erlandsen kom til klubben sommeren 2010 og reddet laget fra nedrykk til 3. divisjon. I fjor rykket Ull/Kisa opp fra 2. divisjon. Erlandsens mannskap ligger på sjetteplass i 1. divisjon og ligger an til å få spille kvalifisering til eliteserien.

Selv om Erlandsen snart er ferdig i klubben, vil han gi alt for klubben i serieavslutningen.

- Jeg står på og gjør det jeg kan for at Ull/Kisa skal oppnå sitt beste resultat noensinne. En kvalifisering for opprykk vil være fantastisk for oss, sier trenerveteranen.

Ifølge Strømberg var det en kombinasjon av trenerens lønnskrav og hva klubbledelsen ønsker Ull/Kisa skal stå for i framtiden som gjorde at Erlandsen ikke får ny kontrakt. Han sier avgjørelsen om å vrake Erlandsen var vanskelig.

- Ull/Kisa hadde aldri vært der vi er i dag hvis det ikke hadde vært for Arne Erlandsen. Hans kontrakt går ut 30. november. Vi har en forpliktelse overfor ham om å gi beskjed én måned i forveien hvis den ikke blir forlenget. Den beskjeden har Arne fått, sier klubblederen til Romerikes Blad.

(NTB)